1. dereceden denklemleri anlarsın normal. Fonksiyonlardan hiçbirşey anlamadım.Malesef, Anlıyorum
Canlı dersleri "diseybıl" yaptım. Onlar da beni yapmaz inşallah.Yav Kanka ,
Youtubeden İzlesem Canlı Derslere Nasıl Yetişeceğim ?
Canlı Derslere girsem Youtube'ye Nasıl Yetişeceğim ?
Bizim okulda giriş zorunlu. Bu konuda bile eşit değilizCanlı dersleri "diseybıl" yaptım. Onlar da beni yapmaz inşallah.
bizim hoca 1. dönemin tamamından sorumlu tuttuGir - >> odgm/yıllık planlar.pdf
1 kasıma kadar olan konuları çalış.
Öğretmenlerin müfredata adam gibi uyarsa sınava hazırlıklı olursun.
Kardeşim banane biz olduk sizde olucaksınız hü (!)bizim hoca 1. dönemin tamamından sorumlu tuttu
" 1’inci dönemde yapılamayan sınavların kapsamı, 1 Kasım 2020 tarihine kadar işlenen konular ile sınırlı tutulacak. Her bir sınav, atölyelerdeki uygulama sınavları gibi zorunlu haller dışında, bir ders saati (40 dakika) süre verilerek uygulanacak ve sınav soruları, bu süreye uygun olarak hazırlanacak. "bizim hoca 1. dönemin tamamından sorumlu tuttu
sınıf başkanı müdür yardımcısına iletti ama sonuç yok sanırım@Litecoin Niye müfredat olmuyor söylesene.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yerinde olsam şikayet ederim meb e. 1 Kasım sınırı var.
söyledik anlamak istemedi" 1’inci dönemde yapılamayan sınavların kapsamı, 1 Kasım 2020 tarihine kadar işlenen konular ile sınırlı tutulacak. Her bir sınav, atölyelerdeki uygulama sınavları gibi zorunlu haller dışında, bir ders saati (40 dakika) süre verilerek uygulanacak ve sınav soruları, bu süreye uygun olarak hazırlanacak. "
Hocanıza bunu söylediniz mi?
Bak Senin Algınla , Senin Gözünden Bakayım Şimdi olaya :Canlı dersleri "diseybıl" yaptım. Onlar da beni yapmaz inşallah.
444 0 632sınıf başkanı müdür yardımcısına iletti ama sonuç yok sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
söyledik anlamak istemedi
Önlemler alınsa bulaşmaz daBence sınavların iptal olmasını isteyen sınava gram çalışmayan bir kesim var, bunlar o kadara bemciller ki sadece kendilerini kurtarmak için sınavlara çalışıp bekleyen insanların emeğini yok sayıyorlar. Sen hem çalışma sonra korona var diye iptal olsun de. Kimse kusura bakmasın ama önermeler alınırsa kimseye virüs vs. bulaşmaz