shotpoter
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,242
- İsim
- Taha Efe
Hocam dediğiniz konu yanlış %200 katılıyorum ama Sizinde riske atlmaması lazım. Ben Mezunum 2 Senem, 1 Sene maske ile, 1 Sene HES İle girecem. Win 10 keyi gibide hes koduDevlet Yaz Turizmini Riske Atmaz.
Kış Turizmi Bile Serbest. Adamlar Sokağa Çıkma Yasağında Kayak Yapıyorlar.
Devlet Onlara Kayak yaptırana kadar bize okulda eğitim verseydi de sınav olsaydık diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
ABD: İptalSınav olmayan bir ülkeyi göster.
ABD Eğitim Bakanlığı, 31 Mart 2020 itibarıyla 50 eyaletin tamamında eyalet çapında uygulanan zorunlu merkezi sınavları iptal etti. Her eyaletin mezuniyet için gerekli koşulları kendi belirlediği ABD’de pek çok eyalet, bahar yarıyılının tamamlanmış kabul edileceğini; ara sınıflardaki öğrencilerin bir üst sınıfa geçmiş sayılacağını, mezun durumunda olan öğrencilerin ise mezun olmuş kabul edileceğini duyurdu.
İtalya: İptal
Çin’den sonra salgının yeni merkezi ilan edilen İtalya da sınavların iptal edildiği ülkeler arasında yer alıyor.
İngiltere: İptal
İngiltere’de ilkokuldan yükseköğretime tüm kademelerde sınavlar iptal edildi. Üniversiteye geçiş için uygulanan sınavlar için öğretmenlerden, yöneticilerin rehberliğinde öğrencilerin elde etmesi muhtemel notları belirlemeleri istendi.
Fransa: İptal
Salgınla karşı karşıya kalan ülkelerden bazıları sınavlar için koşulların uygunsuzluğundan endişe duyarak sınavların iptaline karar verdi. Fransa da ABD, İngiltere, İtalya, Norveç, İskoçya, Galler ve Hindistan gibi bu süreçte sınavları iptal eden ülkeler veya bölgeler arasında yer aldı. Fransa‘da ayrıca yükseköğretimin ilk aşmasındaki yazılı sınavların, bir sonraki aşamaya geçiş için adayların akademik dosyalarının değerlendirilmesi ile değiştirilmesi gündemde.
Kanada: İptal
Kanada’da okullar 11 Mayıs’ta çoğu bölgede kademeli olarak yeniden açılacak. Bazı üniversitelerde sınavların iptal edilmesi kararı alındı.
Uluslararası sınavların bazıları da iptal
Dünya genelinde üniversitelere başvuru için kullanılan Uluslararası Bakalorya (IB) sınavları da iptal edildi. 2020 itibarıyla IB sınavına girmesi beklenen 156 ülkeden yaklaşık 150 bin öğrenci sınava giremeyecek. Bunun yerine öğrencilerin kayıt yaptırma amaçlarına bağlı olarak, çalışma standartlarını yansıtan bir Diploma veya Ders Sertifikası verilmesi kararlaştırıldı.
Yeterli Olur diye düsünüyorum.
KAYNAK:Merkezi sınavlar: Dünya ertelerken Türkiye öne çekiyor | Gazete Rüzgârlı (gazeteruzgarli.com)