Neler Yeni

Twitter da Boş Z kuşağı iş başında!

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Devlet Yaz Turizmini Riske Atmaz.
Kış Turizmi Bile Serbest. Adamlar Sokağa Çıkma Yasağında Kayak Yapıyorlar.
Devlet Onlara Kayak yaptırana kadar bize okulda eğitim verseydi de sınav olsaydık diye düşünüyorum
Hocam dediğiniz konu yanlış %200 katılıyorum ama Sizinde riske atlmaması lazım. Ben Mezunum 2 Senem, 1 Sene maske ile, 1 Sene HES İle girecem. Win 10 keyi gibide hes kodu :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sınav olmayan bir ülkeyi göster.
ABD: İptal

ABD Eğitim Bakanlığı, 31 Mart 2020 itibarıyla 50 eyaletin tamamında eyalet çapında uygulanan zorunlu merkezi sınavları iptal etti. Her eyaletin mezuniyet için gerekli koşulları kendi belirlediği ABD’de pek çok eyalet, bahar yarıyılının tamamlanmış kabul edileceğini; ara sınıflardaki öğrencilerin bir üst sınıfa geçmiş sayılacağını, mezun durumunda olan öğrencilerin ise mezun olmuş kabul edileceğini duyurdu.

İtalya: İptal

Çin’den sonra salgının yeni merkezi ilan edilen İtalya da sınavların iptal edildiği ülkeler arasında yer alıyor.

İngiltere: İptal

İngiltere’de ilkokuldan yükseköğretime tüm kademelerde sınavlar iptal edildi. Üniversiteye geçiş için uygulanan sınavlar için öğretmenlerden, yöneticilerin rehberliğinde öğrencilerin elde etmesi muhtemel notları belirlemeleri istendi.

Fransa: İptal

Salgınla karşı karşıya kalan ülkelerden bazıları sınavlar için koşulların uygunsuzluğundan endişe duyarak sınavların iptaline karar verdi. Fransa da ABD, İngiltere, İtalya, Norveç, İskoçya, Galler ve Hindistan gibi bu süreçte sınavları iptal eden ülkeler veya bölgeler arasında yer aldı. Fransa‘da ayrıca yükseköğretimin ilk aşmasındaki yazılı sınavların, bir sonraki aşamaya geçiş için adayların akademik dosyalarının değerlendirilmesi ile değiştirilmesi gündemde.

Kanada: İptal

Kanada’da okullar 11 Mayıs’ta çoğu bölgede kademeli olarak yeniden açılacak. Bazı üniversitelerde sınavların iptal edilmesi kararı alındı.

Uluslararası sınavların bazıları da iptal

Dünya genelinde üniversitelere başvuru için kullanılan Uluslararası Bakalorya (IB) sınavları da iptal edildi. 2020 itibarıyla IB sınavına girmesi beklenen 156 ülkeden yaklaşık 150 bin öğrenci sınava giremeyecek. Bunun yerine öğrencilerin kayıt yaptırma amaçlarına bağlı olarak, çalışma standartlarını yansıtan bir Diploma veya Ders Sertifikası verilmesi kararlaştırıldı.

Yeterli Olur diye düsünüyorum.
KAYNAK:Merkezi sınavlar: Dünya ertelerken Türkiye öne çekiyor | Gazete Rüzgârlı (gazeteruzgarli.com)

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben sınavların ertelenmesini isteyenlere karşı değilim. Ben malum şekil A daki tweet sahibine sinirim. Profil fotolarına bakın. Her şey belli. Yok imkansızlık falan onlar için öyle bir şey yok. 7/24 Instagram da dolaşan kızlar olduğunu kanıtlayamam. Ya da kız peşinde koşan erkek.
Orası haklı işte ders çalışmayıp günlerdir instagramda takılan kızlar aa snv vra hü hemn yazm diyorlar gerçekten benide sinirlendiriyor

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Hocam dediğiniz konu yanlış %200 katılıyorum ama Sizinde riske atlmaması lazım. Ben Mezunum 2 Senem, 1 Sene maske ile, 1 Sene HES İle girecem. Win 10 keyi gibide hes kodu :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

ABD: İptal

ABD Eğitim Bakanlığı, 31 Mart 2020 itibarıyla 50 eyaletin tamamında eyalet çapında uygulanan zorunlu merkezi sınavları iptal etti. Her eyaletin mezuniyet için gerekli koşulları kendi belirlediği ABD’de pek çok eyalet, bahar yarıyılının tamamlanmış kabul edileceğini; ara sınıflardaki öğrencilerin bir üst sınıfa geçmiş sayılacağını, mezun durumunda olan öğrencilerin ise mezun olmuş kabul edileceğini duyurdu.

İtalya: İptal

Çin’den sonra salgının yeni merkezi ilan edilen İtalya da sınavların iptal edildiği ülkeler arasında yer alıyor.

İngiltere: İptal

İngiltere’de ilkokuldan yükseköğretime tüm kademelerde sınavlar iptal edildi. Üniversiteye geçiş için uygulanan sınavlar için öğretmenlerden, yöneticilerin rehberliğinde öğrencilerin elde etmesi muhtemel notları belirlemeleri istendi.

Fransa: İptal

Salgınla karşı karşıya kalan ülkelerden bazıları sınavlar için koşulların uygunsuzluğundan endişe duyarak sınavların iptaline karar verdi. Fransa da ABD, İngiltere, İtalya, Norveç, İskoçya, Galler ve Hindistan gibi bu süreçte sınavları iptal eden ülkeler veya bölgeler arasında yer aldı. Fransa‘da ayrıca yükseköğretimin ilk aşmasındaki yazılı sınavların, bir sonraki aşamaya geçiş için adayların akademik dosyalarının değerlendirilmesi ile değiştirilmesi gündemde.

Kanada: İptal

Kanada’da okullar 11 Mayıs’ta çoğu bölgede kademeli olarak yeniden açılacak. Bazı üniversitelerde sınavların iptal edilmesi kararı alındı.

Uluslararası sınavların bazıları da iptal

Dünya genelinde üniversitelere başvuru için kullanılan Uluslararası Bakalorya (IB) sınavları da iptal edildi. 2020 itibarıyla IB sınavına girmesi beklenen 156 ülkeden yaklaşık 150 bin öğrenci sınava giremeyecek. Bunun yerine öğrencilerin kayıt yaptırma amaçlarına bağlı olarak, çalışma standartlarını yansıtan bir Diploma veya Ders Sertifikası verilmesi kararlaştırıldı.

Yeterli Olur diye düsünüyorum.
KAYNAK:Merkezi sınavlar: Dünya ertelerken Türkiye öne çekiyor | Gazete Rüzgârlı (gazeteruzgarli.com)
Bizde de o zaman iptal oldu.Geçen sene 2.donem de sınav olan varmı?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
Madem öyle herkesi evlerine tıkıp salgını düşürecekti
O kadar sınav olan tanıdığım var üzülüyorum. Çok Yüksek riskte gittiler sınav oldular.
Keşke onlarda olmasalardı.
Haklı olarak emeklerinin boşa gitmelerini istemiyorlar
Ama Olmayan kesimde haklı :
Ne eğitim verdinizde sınavını yapacaksınız diyorlar
Hayırlısı artık.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
tepki gösterilmesi doğru ama seçimle bağdaştırmak değil bence. bahsettikleri sınav yks ise bir tık haklılar ama.

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Bütün ülkelerde sınavlar iptal.
Burda da olmamasını istememiz normal.
Mutasyonlu virüs neredeyse her ilde görülmeye başlandı.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
O kadar sınav olan tanıdığım var üzülüyorum. Çok Yüksek riskte gittiler sınav oldular.
Hayırlısı artık.
Olm tek kendimi düşünüyom gibi olmasın ama sınav olsun ya.. 😂

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ve bunlar niye son günlerde yapmaya başlıyor ben sınavlara çalışmadım başlayacağım 1 kasıma kadar ama öğretmenlerimiz demiyorki çocukları şuraya kadar çalışın diye sadece fizik hocama söyledim oda 1 hafta sonra yazdı sınıf grubuna diyorum hadi bir şey yapalım yazalım diye dinleyen yok ki

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Hayırlısı artık.
Hocam bende girecem zaten yazın mezunum. He Ösym (MSÜ VE YKS İcin,diğerlerindede aynı Prosedür geçerlidir.) Masalara mesafe, 1 ön ve arkan boş, Girişte Dezenfektan (hatta su meşhur Borlu mendili orda denemiştim.) Maske var. (Ateşi beklediyseniz bakın o yoktu işte) Girişte mesafe var bunlar uygulanır,Gene Risk.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
tepki gösterilmesi doğru ama seçimle bağdaştırmak değil bence. bahsettikleri sınav yks ise bir tık haklılar ama.
Seçimle bağdaştırınca işe yaradığını biliyorlar da ondan
Malum , Devlete sadece oy diyince seslerini duyurabiliyorlar

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
@Caner Kösedağ Bence normalce sınavların iptal edilmesini söylemek yerine saçma ve garip şekilde tweet atan ergenlere kızmış olay başka yere gitmiş. XD Haklı.
1613542286547.png

1613542311262.png

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ve bunlar niye son günlerde yapmaya başlıyor ben sınavlara çalışmadım başlayacağım 1 kasıma kadar ama öğretmenlerimiz demiyorki çocukları şuraya kadar çalışın diye sadece fizik hocama söyledim oda 1 hafta sonra yazdı sınıf grubuna diyorum hadi bir şey yapalım yazalım diye dinleyen yok ki
Gir - >> odgm/yıllık planlar.pdf
1 kasıma kadar olan konuları çalış.
Öğretmenlerin müfredata adam gibi uyarsa sınava hazırlıklı olursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,810
Üyeler
164,915
Son üye
enes217
Top Bottom