Neler Yeni

Twitter da Boş Z kuşağı iş başında!

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bazıları öyle olsada gerçekten kötü durumda olanlarda var ben bir baya uzun hikaye okudum adamın sadece telefonu var çalışıyor girebildiği derslerede giremiyor kardeşiyle saati aynıymış telefonu ona veriyor arada katıldığı derste oluyor oda 1-2 bilgi uçmazsa ağlayacak gibi oldum resmen.

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Önce eğitimde fırsat eşitliğini getirin, sonra sınavı düşünürsünüz. Bu durumda emin olun kimse eşit olmuyor.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
Komik. Nerede var öyle bir şey. Bir gram çslışmayanların bahanesi mi denir çırpınışı mı denir bilmiyorum.
Yani Şuan Çoğu Dünya Ülkesinde Sınavlar Ertelendi.
Yapmak Mantıklı Değil. Devlet Yaz Turizm Sezonunu Riske Atmaz Diye Düşünüyorum
Hem Şuan Sınavların Olması Salgını Yayacağından Aşı Çalışmalarını Uzatacaktır.
Buda Belkide 1 Yıl Daha Karantinada Kalmak Demek

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu durumda online derslere interneti olmadığı için giremeyen yüzlerce insan var. Siz sadece kendinizi düşünüyorsunuz. Derse giremeyenler, dersi olmayan öğrenciler var. Onlar ne yapsın acaba ?
Onlara lafım yok, haklısın. Ben keyfe keder girmeyip sonra ağlayanlar için diyorum.

bella

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Salih Sefa Eri
Online derste ne yapiliyor bakin ben egitim sistemi cok iyi demiyorum egitim sistemini elestirenlerin eline birsey gecmiyor oldugu gibi kabullenmeli virus yuzunden cogu ulkeler ayni durumda sadece twitterda'ki basarisi olmayan bos yapan z kusagindan bahsediyoruz
Dostum dediğin gibi bu bazı kesime bahane oldu sınavlar olmasın diye diretiyorlar. Sınavlar ertelenebilir veya olmayabilir ama online ders emin ol sandığın kadar etkili değil. Bu tepki de biz ne öğrendik ki sınav oluyoruz tepkisi. Burda çıkıp yüzde 1 veya 2 lik bir dilimi örnek vermeye gerek yok. O dilim zaten ne koşulda olursa olsun başarılı olur. Fakat bildiğin gibi en iyiye değil her zaman genele göre hareket etmek gerekir.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Yani Bence 1 Yılı Derse Katılımdan , Performanslardan Verseler Daha Mantıklı
Üniversiteler bile Online Yapıyorsa Liseler Neden Yüzyüze Sınav Olsun ki
Ortaokul'da Sınav Puanları Lise kadar Önemli. Ama Ortaokulu Performanslarla Geçirdiler
Bence Liselerede Öyle Yapmalılar. Zaten Aşı Çalışmalarıyla Virüsün Önüne 5-6 Ayda Geçebilirler diye tahmin ediyorum
Aşıyla bitmiş bir pandemi yok onu aklından cıkar da.
Çin 60 yaş üzerini aşılamıyor, Norveç'te 23 yaşlı aşıdan sonra öldü: Aşılar yaşlılar için güvenli mi? | Independent Türkçe (indyturk.com),
Pfizer/BioNTech aşısını olan 24 kişi öldü - Son dakika dünya haberleri (sozcu.com.tr)
(FRANKFURT)- Almanya'da Sert Aşı Tartışması- Anestezi Uzman Dr. Hiller: "aşı Ölümleri Başlayacak" - Son Dakika Haberleri
Onun dısında zaten Infulenza gibi (50 milyon civarı insan öldü, kovidin 5 10 katı) bir virüs bile 1.5 yılda bitmiş.
Tahmimim Pandemi artık bulaşa bulaşa zaten Alan bulamaz, Toplum bağışıklıgı sağlanır diye tahmin ediyorum.
Konuyla Alakalı:
Sınavlar Yüzyüze olmamalı. Bukadar diretilmemeli Sonra Bilim Kurulu bakın pandemi vakaları yükseliyor diyecek. Aaa Neden acaba?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bazıları öyle olsada gerçekten kötü durumda olanlarda var ben bir baya uzun hikaye okudum adamın sadece telefonu var çalışıyor girebildiği derslerede giremiyor kardeşiyle saati aynıymış telefonu ona veriyor arada katıldığı derste oluyor oda 1-2 bilgi uçmazsa ağlayacak gibi oldum resmen.
Ben sınavların ertelenmesini isteyenlere karşı değilim. Ben malum şekil A daki tweet sahibine sinirim. Profil fotolarına bakın. Her şey belli. Yok imkansızlık falan onlar için öyle bir şey yok. 7/24 Instagram da dolaşan kızlar olduğunu kanıtlayamam. Ya da kız peşinde koşan erkek.

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
Çalışsa anlardı? Boş boş arkada oyun oynamasalardı.
her derse giriyorum çalışıyorum bütün sınıf öyle ama anlayan 1-2 kişi var onlarda bütün konuları anlamış değil

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
Aşıyla bitmiş bir pandemi yok onu aklından cıkar da.
Çin 60 yaş üzerini aşılamıyor, Norveç'te 23 yaşlı aşıdan sonra öldü: Aşılar yaşlılar için güvenli mi? | Independent Türkçe (indyturk.com),
Pfizer/BioNTech aşısını olan 24 kişi öldü - Son dakika dünya haberleri (sozcu.com.tr)
(FRANKFURT)- Almanya'da Sert Aşı Tartışması- Anestezi Uzman Dr. Hiller: "aşı Ölümleri Başlayacak" - Son Dakika Haberleri
Onun dısında zaten Infulenza gibi (50 milyon civarı insan öldü, kovidin 5 10 katı) bir virüs bile 1.5 yılda bitmiş.
Tahmimim Pandemi artık bulaşa bulaşa zaten Alan bulamaz, Toplum bağışıklıgı sağlanır diye tahmin ediyorum.
Konuyla Alakalı:
Sınavlar Yüzyüze olmamalı. Bukadar diretilmemeli Sonra Bilim Kurulu bakın pandemi vakaları yükseliyor diyecek. Aaa Neden acaba?
Devlet Yaz Turizmini Riske Atmaz.
Kış Turizmi Bile Serbest. Adamlar Sokağa Çıkma Yasağında Kayak Yapıyorlar.
Devlet Onlara Kayak yaptırana kadar bize okulda eğitim verseydi de sınav olsaydık diye düşünüyorum

Furkii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Başar
Dostlarsadece konuyu izlemek daha mantıklı fakat kendimi tutamayacağım Belgesiz geçirdiğim 1 dönem bile yok ve bu sınavlar olmamalı hem sağlık için hem de online derslerden bir şey anlamak okuldan 2 kat daha zor olduğu için bunlar son çırpınışlar değil. Bunu ne zaman anlayacaksınız bilmiyorum ama size tek bir şey söylemek istiyorum düşündüğün gibi tek farkında olan siz değilsiniz hatta farkına varamayan 2-3 kişinin birbirini desteklediği bana göre saçma sapan açılması bile gereksiz bir konu olmuş

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Valla ben başlık sahibine dedim ama sende de varmış hafif bi çomarlık şimdi baktım geçmişine. İmkanı olmayan, internetten takip yapamayan çocuklar olabilir. Yarattığı dikkat dağınıklığı nedeniyle dersine odaklanamayan olabilir. Dünya ülkeleri sınavları kaldırıyor, sadece imkanı olanın kazanamadığı daha adil sistemler yapıyor biz ne yapıyoruz. En azından son sınıflar hariç herkes için sınavlar 1 yıl ertelenmeli. Sınavları derse katılıma göre, çocukların projelerine göre 1 yıl puan versen ölmezsin
Sınav olmayan bir ülkeyi göster.

Top Bottom