Neler Yeni

Twitter da Boş Z kuşağı iş başında!

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Z kuşağından olan bazı arkadaşların burda kendi akranlarını hor görmesi ile dolu bir konu olmuş. Uzaktan eğitimden bişey anlamayan bir sürü insan var o yüzden sınavların iptalini istemeleri gayet normal. Şu konuda bulunan insanların %90 ı Z kuşağına dahil ama nedense çok büyük ve olgunum düşüncesiyle yazılmış mesajlar gördüm. Bu kadar kasmayın yani çok boş bir konu. Sınavın iptal edilmesini isteyende var istemeyende konuyu burdan twittera instagrama ne ile bağladınız acaba :D

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bunlar hormonlu ergen.d Sınav yapmayacaklarsa boya kiloya göre mi yerleştirilecek öğrenciler?

bella

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Salih Sefa Eri
Sinav sisteminin zor oldugunu dusunmuyorum tamamen bahane zamaninda bizde girdik sinava
Ertelenmesinden yana değilim ama sen zamanında normal bir şekilde öğrenip girdin. Bizim öğrenim şeklimiz online ve inan arada çok büyük fark var.

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Z kuşağından olan bazı arkadaşların burda kendi akranlarını hor görmesi ile dolu bir konu olmuş. Uzaktan eğitimden bişey anlamayan bir sürü insan var o yüzden sınavların iptalini istemeleri gayet normal. Şu konuda bulunan insanların %90 ı Z kuşağına dahil ama nedense çok büyük ve olgunum düşüncesiyle yazılmış mesajlar gördüm. Bu kadar kasmayın yani çok boş bir konu. Sınavın iptal edilmesini isteyende var istemeyende konuyu burdan twittera instagrama ne ile bağladınız acaba :D
Çalışsa anlardı? Boş boş arkada oyun oynamasalardı.

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Mutasyonlu virüs varken hepimizin evlerinde büyükler var ve bu virüse dikkat etmeye çalışıyoruz. Böyle olağanüstü bir durumda sınav olmamız çok saçma. Ben buna zorunlu değilim. Siz kendi veya evdeki büyüklerinizin canını düşünmüyor olabilirsiniz fakat ben düşünüyorum.

Twitter'a bakarsanız buna ben de saçma diyorum bu arada. Attıkları tweetler hiçbir işe yaramayacak. Ve attıkları tweetler gerçekten kötü duruyor. Sağlık değil, konuları bilmedikleri için diyorlar sanki.:D

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
@tavukdönerayran Katılıma göre olsun diyor. O zaman biterim. Benim tüm çalışma sistemim sınav odaklı.
Yani bence daha mantıklı. Sınav riskli sonuçta
Madem Online Dersler Çok Verimli , Katılan Yüksek Alıyor (Meb'e Göre)
Sınav Yerine Katılım ve Performans Ödevleriyle Not Versinler

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Niye #ziyaselcukistifa Dan sonra #iyikivarsınziya oluyor bir gün sonra hep?

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Mutasyonlu virüs varken hepimizin evlerinde büyükler var ve bu virüse dikkat etmeye çalışıyoruz. Böyle olağanüstü bir durumda sınav olmamız çok saçma. Ben buna zorunlu değilim. Siz kendi veya evdeki büyüklerinizin canını düşünmüyor olabilirsiniz fakat ben düşünüyorum.

Twitter'a bakarsanız buna ben de saçma diyorum bu arada. Attıkları tweetler hiçbir işe yaramayacak. Ve attığı tweetler gerçekten kötü duruyor. Sağlık değil, konuları bilmedikleri için diyorlar sanki.:D
Dersini çevrimiçi uzaktan iyi alamadın mı? Sınavın ertelenmesini iste. Desteklerim ama bunlar başka.

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Komik. Nerede var öyle bir şey. Bir gram çslışmayanların bahanesi mi denir çırpınışı mı denir bilmiyorum.
Bu durumda online derslere interneti olmadığı için giremeyen yüzlerce insan var. Siz sadece kendinizi düşünüyorsunuz. Derse giremeyenler, dersi olmayan öğrenciler var. Onlar ne yapsın acaba ?

Top Bottom