Modeli nedir cihazın?merhabalar bir sorum var 0 aldığım cihazımdq sarj aletimde görselde altına mavi renkle çizdiğim yerde sanki bir yamukluk var gibi görünüyor sarj aleti düşmesiylede olacak iş değil bu acaba bu bir kırıkmı yoksa herkesemi böyle geliyor diğer tarafı düz cizgi gidiyor bundq biraz eğrilik var sanki problemmi var açıkçsası gerginim ve korkuyorum cihazımda yeni geri dönüşlerinizi bekliyorum
A23Modeli nedir cihazın?
Herhangi bir kırma dökme yok yaniModeli nedir cihazın?
Anormallik var evet. Yeniyse ve ciddi düşürme yaşamadıysan bir Samsung'a baktır derim yol yakınkenA23
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Herhangi bir kırma dökme yok yani
4 yıllık garantisi var zaten Ekstra 2 yılda yaptırdık vatanda şuanlık gözle görülür bir problem yok gibi sarja taktığım zaman problem olursa gözle görülür servise veririm şimdilik gerek yok gibiAnormallik var evet. Yeniyse ve ciddi düşürme yaşamadıysan bir Samsung'a baktır derim yol yakınken
Daha takmadım gece olduğunda bakarım sanırım bu sabah uyku sersemi yere düşürdüm ve bu hali aldı şimdilik bir problem yok gibi görünüyor sadece yamukluk varşarja takınca uyarı veriyor mu telefon? ben şarjdayken düşürmüştüm yamulmuştu takınca telefon uyarı veriyodu arızalı veya orjinal olmayan şarj aleti diye
sadece yamukluk var ama ufacık bir şeyde daha da büyüyebilir o yüzden bir baktır dedim aslındaDaha takmadım gece olduğunda bakarım sanırım bu sabah uyku sersemi yere düşürdüm ve bu hali aldı şimdilik bir problem yok gibi görünüyor sadece yamukluk var
markaya özel type c üretilmiyormu hocam a101deki dandirik type c kabloları alamam benType c kablo değil mi bu knk neyin servisi bu kadar abartmaya gerek yok çalışıyorsa kullan bozulunca alırsın 50 60 TL bir şey
A101den almana gerek yok baseus ugreen gibi kaliteli markalar varmarkaya özel type c üretilmiyormu hocam a101deki dandirik type c kabloları alamam ben
ailem takıntılı olduğumu düşünüyor bu yüzden dikkate almadılar ve kızdılar bende peki dedim eğer büyürse zararı onlara olacak o yüzden pek problem değil bana dinlemedikleri bedeli ağır öderlersadece yamukluk var ama ufacık bir şeyde daha da büyüyebilir o yüzden bir baktır dedim aslında
eyvallah dostum ben orijinal olmayan type c almamA101den almana gerek yok baseus ugreen gibi kaliteli markalar var
servise veririm sarj aletini değiştirirler orijinalA101den almana gerek yok baseus ugreen gibi kaliteli markalar var
umarım büyür büyürse en azından bende bu sarj aletindeki olayı ispat edebilirimsadece yamukluk var ama ufacık bir şeyde daha da büyüyebilir o yüzden bir baktır dedim aslında
yada belki biz yanlış görüyoruz yamuk olduğundanda şüpheliyim açıkçası belkide yamukluk felan yoksadece yamukluk var ama ufacık bir şeyde daha da büyüyebilir o yüzden bir baktır dedim aslında
yok resimde belli oluyor sağa doğru yamuluyor.ailem takıntılı olduğumu düşünüyor bu yüzden dikkate almadılar ve kızdılar bende peki dedim eğer büyürse zararı onlara olacak o yüzden pek problem değil bana dinlemedikleri bedeli ağır öderler
eyvallah dostum ben orijinal olmayan type c almam
servise veririm sarj aletini değiştirirler orijinal
umarım büyür büyürse en azından bende bu sarj aletindeki olayı ispat edebilirim
yada belki biz yanlış görüyoruz yamuk olduğundanda şüpheliyim açıkçası belkide yamukluk felan yok