Neler Yeni

TWS Kulaklık Karşılaştırma

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Vatandan 550₺ civarı bir çekim olduğu için Vatan'dan alıyorum öncelikle bunu belirteyim.

Alacağım kulaklığın genel kullanım amacı müzik, dizi-film ve arkadaşlarımla konuşma olacak. Bu yüzden anlaşılır bir mikrofon benim için önemli.
Kendi ufak çaplı araştımamla alttaki ürünleri buldum Vatan'dan eğer başka önerilerinize de açığım.
En hoşuma giden ama inceleme bulamadığım model: JABRA ELİTE 2 DARK GREY BLUETOOTH KULAKLIK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
- OPPO Enco Buds Kablosuz Kulaklık- Beyaz fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
- Philips TAT2236BK/00 Gerçek Kablosuz TWS Kulak İçi Kulaklık- Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Philips TAT2236BK/00 Gerçek Kablosuz TWS Kulak İçi Kulaklık- Siyah en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
- Jbl Wave 100TWS Gerçek Kablosuz Kulak İçi Kulaklık - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Jbl Wave 100TWS Gerçek Kablosuz Kulak İçi Kulaklık - Siyah en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
- Ttec Airbeat Move Gerçek Kablosuz TWS Bluetooth Kulaklık - Beyaz fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Ttec Airbeat Move Gerçek Kablosuz TWS Bluetooth Kulaklık - Beyaz en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
- TCL MOVEAUDIO S150 TWS KULAK İÇİ KABLOSUZ KULAKLIK - BEYAZ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Hepsine bakıp isteklerime uygun bir öneride bulunursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. :)

kaytannn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
kaytan
Jabra elite 2 ile ilgili pek çok dip ses şikayeti var.Ben olsam onu listemden çıkarırım.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Jabra elite 2 ile ilgili pek çok dip ses şikayeti var.Ben olsam onu listemden çıkarırım.
Bende Amazon yorumlarında karşılaştım doğru diyorsunuz.

JBL Wave 100 TWS modeli nasıldır?

kaytannn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
kaytan
Bende Amazon yorumlarında karşılaştım doğru diyorsunuz.

JBL Wave 100 TWS modeli nasıldır?

Benim listendeki diğer kulaklıklarla ilgili tecrübem yok yanlış yönlendirmek istemem.Ben samsung buds 2 kullanıyorum.Çok memnunum ,ancak senin fiyatının baya üstünde sanırım.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
TCL S150 ve Philips biraz dışarda kalmış, izolasyonsuz düşünüyorsanız tercih edilebilir ama silikon uçlarla ilgili bir kullanamama probleminiz yoksa önceliğiniz izolasyonlu modeller olsun. İlk eleyeceğim o ikisi olurdu.

Ttec hakkında bilgim yok. Marka olarak beğenmiyorum, daha önce kullandığım ürünlerinden memnun kalmadım ama belki TWS'leri iyidir çok da eleştirmeyeyim.

Elite 3 beğeniliyordu ama Elite 2'nin pek iyi bir model olmadığını okumuştum.

JBL, ses kalitesi olarak Oppo'dan üstün. Oppo ise konfor olarak JBL'den üstün. JBL'in biraz büyük bir yapısı var. Küçük kulaklara uymuyor, kulak boşluğundan taşma da yapıyor. Videolarını izlediyseniz fark etmişsinizdir. Bir de fiziksel tuş bulunuyor. Dokunmatik/fiziksel tuş seçimi kişiye kalmış bir şey. Ben dokunmatik seviyorum ama bazıları yanlışlıkla dokunmaktan hoşlanmadığından özellikle fiziksel tuş arıyor. Bir de JBL'in kutu kapağı açık tasarımlı. Cepte çantada ister istemez çok tozlanır.

İşin kötü tarafı JBL'in de Oppo'nun da mikrofonu dış mekanda yetersiz. İç mekanda ise birbirlerine yakın ve yeterli sonuç veriyorlar. İyi mikrofon istiyor ve silikonlu tasarımdan feragat etmek istiyorsanız Oppo Enco Air modeline bakılabilir.

AliGKMEN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Ali GÖKMEN
Hocam bu konuda Enes Özen kanalına bakarsanız adam gerçekten kulaklıklar üzerine kanalı var ordan inceleyebilirsiniz

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TCL S150 ve Philips biraz dışarda kalmış, izolasyonsuz düşünüyorsanız tercih edilebilir ama silikon uçlarla ilgili bir kullanamama probleminiz yoksa önceliğiniz izolasyonlu modeller olsun. İlk eleyeceğim o ikisi olurdu.

Ttec hakkında bilgim yok. Marka olarak beğenmiyorum, daha önce kullandığım ürünlerinden memnun kalmadım ama belki TWS'leri iyidir çok da eleştirmeyeyim.

Elite 3 beğeniliyordu ama Elite 2'nin pek iyi bir model olmadığını okumuştum.

JBL, ses kalitesi olarak Oppo'dan üstün. Oppo ise konfor olarak JBL'den üstün. JBL'in biraz büyük bir yapısı var. Küçük kulaklara uymuyor, kulak boşluğundan taşma da yapıyor. Videolarını izlediyseniz fark etmişsinizdir. Bir de fiziksel tuş bulunuyor. Dokunmatik/fiziksel tuş seçimi kişiye kalmış bir şey. Ben dokunmatik seviyorum ama bazıları yanlışlıkla dokunmaktan hoşlanmadığından özellikle fiziksel tuş arıyor. Bir de JBL'in kutu kapağı açık tasarımlı. Cepte çantada ister istemez çok tozlanır.

İşin kötü tarafı JBL'in de Oppo'nun da mikrofonu dış mekanda yetersiz. İç mekanda ise birbirlerine yakın ve yeterli sonuç veriyorlar. İyi mikrofon istiyor ve silikonlu tasarımdan feragat etmek istiyorsanız Oppo Enco Air modeline bakılabilir.
Teşekkürler, siz bunu yazmadan önce Realme buds Air 2 de karar kılmıştım. Bu model nasıldır bilginiz var mı?
Size ayrıca teşekkür ederim bu arada. Ne zaman kulaklıkla ilgili bir durumum olsa yardım ediyorsunuz.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Teşekkürler, siz bunu yazmadan önce Realme buds Air 2 de karar kılmıştım. Bu model nasıldır bilginiz var mı?
Size ayrıca teşekkür ederim bu arada. Ne zaman kulaklıkla ilgili bir durumum olsa yardım ediyorsunuz.
Kendim kullanmadım ama o bütçede ANC'li ve markalı bir ürün olarak tercih edilebilir bence. Bir iki incelemesini izlemiştim, genelde pozitif konuşuyorlardı.
Rica ederim :)

Top Bottom