Tws kulaklik önerisi

Reaksiyon skoru
49
Bütçe
1500
Arkadaşlar günlük kullanım için bir kulaklık arıyorum silikonlu olursa çok iyi olur QCY isimli markadan önermesi lütfen rezil bir sorun yaşadık dışarıya fazla ses vermesi anc falanda olur şimdiden teşekkür ederim bütçeyi biraz aşabilir

Bütçe artarsa CMF Buds 2 artmazsa 2a.

Batarya daha büyük haliyle uzun şarj süresi ve mikrofon kalitesi bakımından daha iyi. Bana kalırsa değer 400₺'ye.

Sadece batarya ve mikrofon da değil. ANC, bass ve malzeme kalitesi olarak da CMF Buds 2 daha üstün bence 2A tercih etmeyin.
Buds 2 yi almayı düşünüyorum Hepsiburadada 1800 TL gibi bir fiyatı var peki bu fiyata başka marka var mı çünkü cmf hakkında forumlarda begenmeyen de var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece batarya ve mikrofon da değil. ANC, bass ve malzeme kalitesi olarak da CMF Buds 2 daha üstün bence 2A tercih etmeyin.
Yada begenmeyenler bass fazla falan diyen olmuş siz kullanıyor musunuz hocam ?

Buds 2 yi almayı düşünüyorum Hepsiburadada 1800 TL gibi bir fiyatı var peki bu fiyata başka marka var mı çünkü cmf hakkında forumlarda begenmeyen de var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yada begenmeyenler bass fazla falan diyen olmuş siz kullanıyor musunuz hocam ?
2a modelini iyi fiyata almıştım, rakipsiz bu fiyata her iki modelde.

2a ile 2 arasında 400 TL var ve bence vermeye değer bir fark 2a modelinden memnun musunuz ben biraz uzun ömürlü olsun istiyorum
3 aydır kullanıyorum ve bataryası bana gayet yeterli. Çoğunlukla sporda ve spora gidiş gelişte kullanıyorum zaten.
Kardeşim de QCY HT10 mevcut kıyaslama yaptığımda CMF baya başarılı.
Ayrıca 400₺ farka değer kesinlikle.

3 aydır kullanıyorum ve bataryası bana gayet yeterli. Çoğunlukla sporda ve spora gidiş gelişte kullanıyorum zaten.
Kardeşim de QCY HT10 mevcut kıyaslama yaptığımda CMF baya başarılı.
Ayrıca 400₺ farka değer kesinlikle.
QCY T13 kullanıyordum geçenlerde bass ı patladı garantiye gönderince kullanıcı hatası verildi biraz baktığımda herkese aynı hatayı vermişler garanti kapsamı falan kötü o yüzden QCY bende bitti cmf de QCY ye göre kat kat iyidir

Geri