Neler Yeni

Çözüldü✓ Tws Kulaklık Pc için kullanım

fieste

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Enes Tanrıöver
Hem telefon için hemde pc de kullanım için ortalama bir tws kulaklık kullanmak istiyorum. Pc de Bluetooth dongle ile kullanım sizce nasıl? Hikayeli oyunlar oynuyorum dc de arkadaşımla konuşuyorum genellikle ama nasıl bir performans alırım bilmiyorum. Fikri olan kullanan ya da bilen varsa tavsiyeniz nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
ahmet yılmaz
uygun ve kaliteli bişey istiyosan g435

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Hakan Keser
o kadar çok mu sıkıntı oluyor
Normal kulaklık alırsan oyun işini unut çok gecikme oluyor. Telefonda müzik dinleyip , video izlersin anca. Oyun kulaklığı alırsan da taşınabilirlik sıkıntı oluyor.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,015
İsim
Oğuz Oğuz
Hem telefon için hemde pc de kullanım için ortalama bir tws kulaklık kullanmak istiyorum. Pc de Bluetooth dongle ile kullanım sizce nasıl? Hikayeli oyunlar oynuyorum dc de arkadaşımla konuşuyorum genellikle ama nasıl bir performans alırım bilmiyorum. Fikri olan kullanan ya da bilen varsa tavsiyeniz nedir?
bende bu var öneririm;

fieste

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Enes Tanrıöver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normal kulaklık alırsan oyun işini unut çok gecikme oluyor. Telefonda müzik dinleyip , video izlersin anca. Oyun kulaklığı alırsan da taşınabilirlik sıkıntı oluyor.
desene çok şey istiyorum
bende bu var öneririm;
nasıl hocam iyi mi? bağlantı, ses, mikrofon tarafında sıkıntı yaşatıyor mu?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,015
İsim
Oğuz Oğuz
desene çok şey istiyorum

nasıl hocam iyi mi? bağlantı, ses, mikrofon tarafında sıkıntı yaşatıyor mu?
Ses kasması güzel. Bağlantı 2.4 üzerinden sıfır gecikme. Mikrofonu bir tık üzebilir. Dc de falan sesin kısık gidiyor bir tık ama dışarda konuşma performansı güzel.

fieste

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Enes Tanrıöver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ses kasması güzel. Bağlantı 2.4 üzerinden sıfır gecikme. Mikrofonu bir tık üzebilir. Dc de falan sesin kısık gidiyor bir tık ama dışarda konuşma performansı güzel.
illa tws istersek bu fiyat aralığında daha iyisini bulamam anlaşılan :) hatta başka hiç yok galiba bu max bu fiyatlara :D teşekkür ederim bu arada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,720
Üyeler
161,741
Son üye
atherisjk
Top Bottom