doqer 80+ Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 154 Dahası Reaksiyon skoru 42 İsim Ahmet Döğer 29 Haziran 2021 #1 Bi eskiden konustuğum eski arkadasım txt dosyası attı txt dosyasından bilgisayarımı ele geçirebilirmi ya da bilgilerimi ?
Bi eskiden konustuğum eski arkadasım txt dosyası attı txt dosyasından bilgisayarımı ele geçirebilirmi ya da bilgilerimi ?
baid 80+ Silver Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 3,917 En İyi Cevap 5 Dahası Reaksiyon skoru 4,391 İsim berk 29 Haziran 2021 #2 Mümkün.
Glitchy 80+ Silver Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 3,842 Dahası Reaksiyon skoru 2,710 Konum Ev İsim Enes Dağhan İlgilendiği Kategoriler Modelleme Animasyon Oyunlar 29 Haziran 2021 #3 Gül gül öldüm gerçekten bilgisayarını bozabilir evet öyle kodlar var format gerektiren bende çok yaptım ama bilgi çalma vs. yok.
Gül gül öldüm gerçekten bilgisayarını bozabilir evet öyle kodlar var format gerektiren bende çok yaptım ama bilgi çalma vs. yok.
doqer 80+ Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 154 Dahası Reaksiyon skoru 42 İsim Ahmet Döğer 29 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Thodec yazmış: Gül gül öldüm gerçekten bilgisayarını bozabilir evet öyle kodlar var format gerektiren bende çok yaptım ama bilgi çalma vs. yok. Devamı için tıklayın... baid yazmış: Mümkün. Devamı için tıklayın... Nasıl virüs olup olmadığını öğrenebilirim
Thodec yazmış: Gül gül öldüm gerçekten bilgisayarını bozabilir evet öyle kodlar var format gerektiren bende çok yaptım ama bilgi çalma vs. yok. Devamı için tıklayın... baid yazmış: Mümkün. Devamı için tıklayın... Nasıl virüs olup olmadığını öğrenebilirim
Glitchy 80+ Silver Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 3,842 Dahası Reaksiyon skoru 2,710 Konum Ev İsim Enes Dağhan İlgilendiği Kategoriler Modelleme Animasyon Oyunlar 29 Haziran 2021 #5 doqer yazmış: Nasıl virüs olup olmadığını öğrenebilirim Devamı için tıklayın... Büyük ihtimalle bat olarak kaydedecektir sağ tıkla düzenle de oradan kodlara bak, eğer anlamazsan bana fotoğrafını at ben söylerim neye zarar verdiğini. Mesaj otomatik birleştirildi: 29 Haziran 2021 https://www.mediafire.com/file/88pyjhigthdig2i/dsarfa.bat/file Mesela bu şuan yaptığım sadece klasörler oluşturan bir BAT uzantılı dosya, bunu açarsan klasörler açacak, bu arada istersen indirip düzenle diyebilirsin denemek için. Son düzenleme: 29 Haziran 2021
doqer yazmış: Nasıl virüs olup olmadığını öğrenebilirim Devamı için tıklayın... Büyük ihtimalle bat olarak kaydedecektir sağ tıkla düzenle de oradan kodlara bak, eğer anlamazsan bana fotoğrafını at ben söylerim neye zarar verdiğini. Mesaj otomatik birleştirildi: 29 Haziran 2021 https://www.mediafire.com/file/88pyjhigthdig2i/dsarfa.bat/file Mesela bu şuan yaptığım sadece klasörler oluşturan bir BAT uzantılı dosya, bunu açarsan klasörler açacak, bu arada istersen indirip düzenle diyebilirsin denemek için.