haftalık dediniz herhalde çünkü bitmez ve çok sıkar 20 paragrafı zor çözüyorum 20 paragraf 10 problem geo ve dil bilgisinden de çözmeye çalışırım birde ufaktan tyt mat ilk 12 konulara bakarım temel kavramlar zor oluyor fonk polilerde galiba 11 de de varmış birazcık temelim var 11.sınıfla onu da götürmeyi düşünüyorum
Ben kitap okumaya 10.sınıfta başladım stephen king ile sadist kitabını okudum çok hoştu etkilendim daha sonra Stephen kingin bir sürü eserini okudum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Günde en az 20-30 sayfa oku
Kitap okumak paragraf adına çok etkili
Ha nasıl devamlı okurum dersen kitap okumak alışkanlık gibidir zordur alışkanlık olması sabırlı olup okuycan telin neyse kitapta senin için o olucak değer vericeksin kitaba onsuz eksik hissediceksin benimki biraz fala kitapkolik ama olsun kitabı seversen okursun
İlgi alanına göre seçmelisin okuyacağın kitabı
Mesela ben distopya , gerilim , bilim kurgu, fantastik kitapları severim
Absürt bilim komedi ve düşündürücü bir kitap okumak istiyorum dersen otostopçunun galaksi rehberi ni okuyabilirsin
Yada dersen ben analitik düşüneceğim
Factnullnes i okumanı tavsiye ederim o da çok iyi dünya hakkında bakış açın değişecek
Biz nereden heldik dersen yuval noah harari nin " hayvanlardan tanrılara SAPIENS adlı kitabını okuyabilirsin
yani hangi okula gidiyorsun saatlerin ne vb bilmiyorum ama bende 11. sınıfa geçtim haftada 3 gün matematik kursuna gidiyorum şuanlık tyt (9 10) çalışıyorum daha sonra ayt geçeceğiz türkçe tarih coğrafya vb evde çalışarak yapılabilecek şeyler fkb içinde ben konu anlatımlı kitaplardan çözüyorum yavaş yavaş okuldanda ek dersler alıyorum halletmeye çalışıyorum bu şekil
haftalık dediniz herhalde çünkü bitmez ve çok sıkar 20 paragrafı zor çözüyorum 20 paragraf 10 problem geo ve dil bilgisinden de çözmeye çalışırım birde ufaktan tyt mat ilk 12 konulara bakarım temel kavramlar zor oluyor fonk polilerde galiba 11 de de varmış birazcık temelim var 11.sınıfla onu da götürmeyi düşünüyorum
ortaokulda neredeyse hiç okumamışım kitap çok güzel kitaplar varmış pişman oldum alışkanlık kazanmak adına kitap adı önerisi verebilir misiniz tür olarak sarması yeterli beğendiğiniz kitapları beğeneceğimi düşünüyorum ayrıca günlük kaç sayfa okumalıyım
11 in adına çözdüğüm kaynaklar
Mat acil ve çap fasikülleri , acil sb, orijinal sb
Kimya aydın fasikülleri , orbital sb , aydın sb
Biyoloji palme sb, sistemler apotemi, paraf
Fizik çap fasikülleri, Nihat bilgin, bilgi sarmal paraf
bismillahirrahmanirrahim
evvvvvvvet 11.sınıf oldum ve ufaktan tutuşmaya başladım en son 9.sınıfta okula gittiğimi hatırlıyorum geçen sene ne yaptığım hakkında fikrim yok
tyt netlerim kör girse koklayarak daha çok net çıkarır 11.sınıf zor tyt ve aytyi beraber götürmek zorundayım çünkü yatmışım götürecek gibi değil ama yapıcaz bir şeyler tyt türkçeye gerek yok ne yapmam gerekeni biliyorum sadece uygulamam lazım tyt de mat ve fene nasıl çalışacağım.
haftada 7 gün hangi günler hangi derse bakmalıyım yardım valla yardım
tabii ki ders programına göre değişir. hangi gün hangi derse çalışacağıma örnek bir program yapabilir misiniz
reis var bir tane nickini unuttum 11 de yaptıklarını yazmış abi onu atma okurken daralıyorum
Tyt içinde mat ve Türkçe bak
Mat için temel kavramları sıfırdan alırsan sıkar uzun bir konu 1-2 soru geliyor sadece
Temel kavramlardan önce üslü sayılar, köklü sayılar , mutlak değer, problemler halledebilirsn
11 in fonksiyonları zor değil dönüşümleri iyi çalış ama
10.sınıf fonksiyonuna bak yanında fonksiyonlar halollur