Öncelikle size zahmet tüm yazıyı dikkatle okuyup tecrübelerinizi ve fikirlerinizi paylaşmanızı istiyorum. Şimdi dürüst olacağım hep erteledim Mert hocanın 60 günlük (neredeyse 100 videoluk) Tyt geometri kampını sürekli başla bir yere kadar geri uzun bir aralık bırak sonra yine devam et şeklinde gittim şu anda 8. Videoyu durdurup bu konuyu açmaya ve böyle yapan arkadaşların tecrübelerini sormaya geldim. Aklımda geometriyi bırakmak ve ocağın 2. Haftasından önce Tyt'yi tamamen bitirip Ayt'ye geçmek var ama geometriye devam edersem Tyt geometriyi yetiştiremem ve kuralları hep unutuyorum ve bu yüzden anlamakta zorlanıyorum videoları az önce baktım ve 8-9 tane geometri sorusu çıktığını gördüm anlayacağınız üzere full yapma gibi bir derdim yok AYT için örneğin 20 net falan bana yeterli o yüzden 9 geometri sorusu için uğraşıp "Yok ya ben anlamıyorum kesin yapamayacağım" diye stres yapamaya değmez gibime geliyor sizce ne kadar haklıyım dürüstçe söyler misiniz? İnternette hem Tyt hem AYT için 8-9 soru var yazıyor doğru mu? Bilen arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim. Özellikle deneyim sahibi hocalarım fikrinizi yazarsanız çok sevinirim. Teşekkürler.
geometri sizi öne çıkarır.
Geometri için benim tavsiyem bol bol soru çözeceksiniz çözemediğinizin çözümünü anlayacaksınız.
Geometri bir bulmacadır ve bulmaca çöze çöze anlaşılır.
Geometri için 2. tavsiyem ise sık sık deneme çözün her ders için tyt bitti mi hemen gidip branş denemesi alın ve onları 2-3 günde bir çözün veya kendinize göre ayarlayın.
Denemelerde çıkan yanlışlarınız hangi konuysa ve cidden dikaktsizlikten yanlış değilse o konuya bir göz gezdirin