Neler Yeni

Tyt -Ayt geometri çalışmayı bırakmak mantıklı mı?

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
Değil hocam az buçuk bir şeyler bilsen bile sen acil geo ilacını al başla Kenan hoca da temelden anlatıyor onu dinlesen yine soru çözmen gerekecek kamp videosu izleyeceğine soru çözümü videosu izlersin böylece direkt bilmediğin yerleri öğrenirsin
Hocam az buçuk değil geometri konusunda 0'a yakınım. Geometrinin ilacını aldım diyelim konu anlatımı için hangi oynatma listesini önerirsiniz?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Öncelikle size zahmet tüm yazıyı dikkatle okuyup tecrübelerinizi ve fikirlerinizi paylaşmanızı istiyorum. Şimdi dürüst olacağım hep erteledim Mert hocanın 60 günlük (neredeyse 100 videoluk) Tyt geometri kampını sürekli başla bir yere kadar geri uzun bir aralık bırak sonra yine devam et şeklinde gittim şu anda 8. Videoyu durdurup bu konuyu açmaya ve böyle yapan arkadaşların tecrübelerini sormaya geldim. Aklımda geometriyi bırakmak ve ocağın 2. Haftasından önce Tyt'yi tamamen bitirip Ayt'ye geçmek var ama geometriye devam edersem Tyt geometriyi yetiştiremem ve kuralları hep unutuyorum ve bu yüzden anlamakta zorlanıyorum videoları az önce baktım ve 8-9 tane geometri sorusu çıktığını gördüm anlayacağınız üzere full yapma gibi bir derdim yok AYT için örneğin 20 net falan bana yeterli o yüzden 9 geometri sorusu için uğraşıp "Yok ya ben anlamıyorum kesin yapamayacağım" diye stres yapamaya değmez gibime geliyor sizce ne kadar haklıyım dürüstçe söyler misiniz? İnternette hem Tyt hem AYT için 8-9 soru var yazıyor doğru mu? Bilen arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim. Özellikle deneyim sahibi hocalarım fikrinizi yazarsanız çok sevinirim. Teşekkürler.
geometri sizi öne çıkarır.
Geometri için benim tavsiyem bol bol soru çözeceksiniz çözemediğinizin çözümünü anlayacaksınız.
Geometri bir bulmacadır ve bulmaca çöze çöze anlaşılır.
Geometri için 2. tavsiyem ise sık sık deneme çözün her ders için tyt bitti mi hemen gidip branş denemesi alın ve onları 2-3 günde bir çözün veya kendinize göre ayarlayın.
Denemelerde çıkan yanlışlarınız hangi konuysa ve cidden dikaktsizlikten yanlış değilse o konuya bir göz gezdirin

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
geometri sizi öne çıkarır.
Geometri için benim tavsiyem bol bol soru çözeceksiniz çözemediğinizin çözümünü anlayacaksınız.
Geometri bir bulmacadır ve bulmaca çöze çöze anlaşılır.
Geometri için 2. tavsiyem ise sık sık deneme çözün her ders için tyt bitti mi hemen gidip branş denemesi alın ve onları 2-3 günde bir çözün veya kendinize göre ayarlayın.
Denemelerde çıkan yanlışlarınız hangi konuysa ve cidden dikaktsizlikten yanlış değilse o konuya bir göz gezdirin
Geometri konusunda 0'a yakınım hocam konu anlatımını izleyip geometrinin ilacından soru çözmeyi planlıyorum ama konu anlatımı için temelden anlatan hangi oynatma listesini önerirsiniz?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Geometri konusunda 0'a yakınım hocam konu anlatımını izleyip geometrinin ilacından soru çözmeyi planlıyorum ama konu anlatımı için temelden anlatan hangi oynatma listesini önerirsiniz?
onları bilmiyorum o hocalar bana sıkıcı ve gereksiz geliyordu o yüzden ben fasiküller alıyordum .

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam o zaman tek Tyt geometri mi çalışsam? Ama dediğim gibi çok erteledim 100 küsur videonun 8. Günündeyim ne yapmalıyım bırakıp matematiğe daha çok zaman ayırmak daha mantıklı mı olur?
O senin yavaşlığın tyt matta 25 net yapmama rağmen net olsun diye eyüp b 3d vdd tyt başladım 1 haftada 40. Güne geldim.

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
O senin yavaşlığın tyt matta 25 net yapmama rağmen net olsun diye eyüp b 3d vdd tyt başladım 1 haftada 40. Güne geldim.
Hocam zaten ertelediğimi söyledim izlediğimde de anlamadığım yerler çok o yüzden geri sararak izliyorum.

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
adam 0 eyüp b öneriyorsun
Hocam geometrinin ilacını sipariş etmeyi ve önce YouTube'a konu ismini yazıp konu anlatımını izledikten sonra geometrinin ilacını çözmeyi ve böyle devam etmeyi düşünüyorum nasıl?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,102
Üyeler
160,637
Son üye
OturanBoga
Top Bottom