Ayt Geometri Ve Tyt Geometri Aralarında Çok Fark Var Mı

Zechion

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,698
Arkadaşlar aralarında çok fark var mı ? 12'ye geçiyorum. 3d TYT geometri kitabı alacağım. Sonrasında AYT geometri kitabı almam da gerekir mi ? TYT ve AYT geometri arasında fark var mı ?
Derece yapmak istiyorum cevapları ona göre verin lütfen.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Arkadaşlar aralarında çok fark var mı ? 12'ye geçiyorum. 3d TYT geometri kitabı alacağım. Sonrasında AYT geometri kitabı almam da gerekir mi ? TYT ve AYT geometri arasında fark var mı ?
Başka yayınlardan TYT-AYT olan bir tam kapsayıcı kitap alsan daha iyi olur bence.

Başka yayınlardan TYT-AYT olan bir tam kapsayıcı kitap alsan daha iyi olur bence.
Hocam Eyüp B. hocanın programına göre gidiyorum. TYT çalışma programına 3d tyt geometri kitabını göstermiş. Kendisinin dersini çok iyi anladığım, onun anlatış tarzına alıştığım için onun önerdiği kitabı almak daha iyi olur diye düşündüm.

Hocam Eyüp B. hocanın programına göre gidiyorum. TYT çalışma programına 3d tyt geometri kitabını göstermiş. Kendisinin dersini çok iyi anladığım, onun anlatış tarzına alıştığım için onun önerdiği kitabı almak daha iyi olur diye düşündüm.
Alabilirsin ama AYT de mat çözeceksen bu sefer mecburen AYT versiyonu da alıp çözmen gerekir.

Alabilirsin ama AYT de mat çözeceksen bu sefer mecburen AYT versiyonu da alıp çözmen gerekir.
AYT için 3d ayt geometri + barış tyt-ayt geometri alabilirim. Kitap ücreti aslında düşüneceğim en son şey olabilir. Dediğim gibi derece yapmak istiyorum.

ayt dediğin zaman işin içine uzay geometrisi girer aradaki en büyük fark bu bence

AYT kitabı alman gerekir. TYT olmadan AYT çok zor temel olmadan yani

Geometri de eski tip çok zor sorular olan kaynaklarla zamanınızı harcamayın derim...Özellikle yeni tarz soruların çok olduğu kaynaklara yönelin. Ancak en önemli nokta üçgenler konusu en güzel şekilde öğrenilmeden dörtgenlere geçmeyin...Temel kurallar mutlaka çok iyi bilinmeli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,640
Üyeler
183,866
Son üye
oguzleyla
Geri