Batuhan Lastronin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,077
- İsim
- Batuhan Divrik
7 ay gibi bir süre uzun ama temelin yoksa ki hele matematikte bu seni çok zorlayacaktır. Çalışma hevesini kırmaması gerekir. Eğer çalışma hevesin kırılır ve bırakırsan olmaz zaten. Matematikte her konuyu bitirdikten sonra farklı kaynaklardan o konuları bitirmekte fayda var. Diğerleri zaten ezber bence. Düzenli olarak günde 10 saat çalışmak zor ama yaparsan güzel bir şey. Ben geçen sene hazırlanıyordum yaklaşık 5 ayda bütün konuları bitirdim ve deneme çözmeye başladım(mezundum ben). Son 2 ay kala konularının kalmaması gerek aslında kalsa bile sözel olması lazım matematik kalmaması gerek. Denemeleri de aksatmamak lazım hafta da 1 2 kere deneme yapmakta fayda var. Denemelerin sonuçlarına bakıp nereler de eksik olduğunu da görmen gerek. Eğer çalıştığın bir konu da yanlış yapıyorsan demek ki tam çalışmamışsın demektir gibi.merak etme bende temelim var dediysem 10 numara 5 yıldız degil bende en baştan alıcam konuları o yüzden 7 ayda olsa sıfırdan da olsa yapılabilir gibi duruyor bir an önce başlamakta fayda var