Neler Yeni

TYT-AYT Şimdi başlasam yetişir mi ?

huksa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
huksa04
Sınava yaklasık 7 ay kaldı ve ben önümüz 2 gün içerisinde çalışmaya başlıyacağım. Günde 11 12 saat çalışma ile tyt ve ayt yi bitirip güzel bir sıralama yapabilir miyim 10 ila 50 bin arası bir sıralama ?

huksa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
huksa04
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maalesef herkes 10 saat diyip aralık ayında çalışmayı bırakıyor. En iyisi saat olayına fazla takılmadan konu bitirme odaklı düzenli çalışman. Rakibinden sana ufak bir tavsiye😉
ustam diyelim ki bırakmadım devam ettim iyi bir sıralama yapar mıyım sence su an baslasam ?

huksa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
huksa04
Dostum açıkçası senin hızına ve verimli çalışma bağlı. Dediğim gibi konuları biraz hızlı bitirip ardından seri deneme çözersen yaparsın.
Teşekkür ederim cevapların için 1 2 gune zaten programıma başlıyıcam umarım iyi bir sıralama yaparım sanada iyi çalışmalar diliyorum. Kolay gelsin

CoNKeR

80+ Bronze
Günde düzenli ve verimli bir şekilde 6 saat çalışsan, 7 ayda bütün sistemin içinden geçersin. Sizden baya bi büyük abiniz olarak tavsiye, çalışmaya başlarken günde 10-11 saat hedef koymayın. Koymayın ki sıkılıp bu programınızı bozmayın.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,430
İsim
Bilal Tepe
Günde düzenli ve verimli bir şekilde 6 saat çalışsan, 7 ayda bütün sistemin içinden geçersin. Sizden baya bi büyük abiniz olarak tavsiye, çalışmaya başlarken günde 10-11 saat hedef koymayın. Koymayın ki sıkılıp bu programınızı bozmayın.
Ben günde 3 ile 5 saat arası calisioyrum degisiyo valla sıfırdan alicam 15 Kasım tatilinde 7bucuk ay süre var rahat biter diye düşünüyor um hedefim sayısal da 325 almak mümkün mü sizce ?

huksa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
huksa04
yani biraz yattım diyebilirim son zamanlara bıraktım yine ama 7 ayda bir şeyler yapabileceğime inanıyorum zaten çalışmaya başladıgım zaman saatini ayarlarım ama dedigim gibi istedigim şey zor oldugu için ondan 11 12 saat düşünıuyorum.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
Beyler hiç temeli olmayan biri nasıl başlamalı çalışmaya? Hani hiçbir şey bilmiyorum öyle diyim. Test kitabı alıp test çözeyim desem bilmediğim şeyleri nasıl çözcem diyorum vazgeçiyorum. Bu sene mezuna kalıcaktım zaten ama bu sene ne katarsam kendime kârdır diye düşünüyorum. Napcam taktik verin.

Omnissiah

80+ Bronze
yetişir ben beş saat sabah kalkıyorum 6 dan öğlene doğru bırakıp 1 saat mola veriyorum sonra bir beş saat daha çalışıyorum

huksa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
huksa04
Beyler hiç temeli olmayan biri nasıl başlamalı çalışmaya? Hani hiçbir şey bilmiyorum öyle diyim. Test kitabı alıp test çözeyim desem bilmediğim şeyleri nasıl çözcem diyorum vazgeçiyorum. Bu sene mezuna kalıcaktım zaten ama bu sene ne katarsam kendime kârdır diye düşünüyorum. Napcam taktik verin.
merak etme bende temelim var dediysem 10 numara 5 yıldız degil bende en baştan alıcam konuları o yüzden 7 ayda olsa sıfırdan da olsa yapılabilir gibi duruyor bir an önce başlamakta fayda var

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
merak etme bende temelim var dediysem 10 numara 5 yıldız degil bende en baştan alıcam konuları o yüzden 7 ayda olsa sıfırdan da olsa yapılabilir gibi duruyor bir an önce başlamakta fayda var
Sıkıntı zaten nerden başlayacağımı bilmediğim.

Sınava yaklasık 7 ay kaldı ve ben önümüz 2 gün içerisinde çalışmaya başlıyacağım. Günde 11 12 saat çalışma ile tyt ve ayt yi bitirip güzel bir sıralama yapabilir miyim 10 ila 50 bin arası bir sıralama ?
mezuna kalma olasılıgın yuksek bu sene full tyt kas iyi sıralama yap seneye ayt kas gir

Top Bottom