ustam diyelim ki bırakmadım devam ettim iyi bir sıralama yapar mıyım sence su an baslasam ?Maalesef herkes 10 saat diyip aralık ayında çalışmayı bırakıyor. En iyisi saat olayına fazla takılmadan konu bitirme odaklı düzenli çalışman. Rakibinden sana ufak bir tavsiye![]()
Dostum açıkçası senin hızına ve verimli çalışma bağlı. Dediğim gibi konuları biraz hızlı bitirip ardından seri deneme çözersen yaparsın.ustam diyelim ki bırakmadım devam ettim iyi bir sıralama yapar mıyım sence su an baslasam ?
Teşekkür ederim cevapların için 1 2 gune zaten programıma başlıyıcam umarım iyi bir sıralama yaparım sanada iyi çalışmalar diliyorum. Kolay gelsinDostum açıkçası senin hızına ve verimli çalışma bağlı. Dediğim gibi konuları biraz hızlı bitirip ardından seri deneme çözersen yaparsın.
Ben günde 3 ile 5 saat arası calisioyrum degisiyo valla sıfırdan alicam 15 Kasım tatilinde 7bucuk ay süre var rahat biter diye düşünüyor um hedefim sayısal da 325 almak mümkün mü sizce ?Günde düzenli ve verimli bir şekilde 6 saat çalışsan, 7 ayda bütün sistemin içinden geçersin. Sizden baya bi büyük abiniz olarak tavsiye, çalışmaya başlarken günde 10-11 saat hedef koymayın. Koymayın ki sıkılıp bu programınızı bozmayın.
yani biraz yattım diyebilirim son zamanlara bıraktım yine ama 7 ayda bir şeyler yapabileceğime inanıyorum zaten çalışmaya başladıgım zaman saatini ayarlarım ama dedigim gibi istedigim şey zor oldugu için ondan 11 12 saat düşünıuyorum.Günde düzenli ve verimli bir şekilde 6 saat çalışsan, 7 ayda bütün sistemin içinden geçersin. Sizden baya bi büyük abiniz olarak tavsiye, çalışmaya başlarken günde 10-11 saat hedef koymayın. Koymayın ki sıkılıp bu programınızı bozmayın.
merak etme bende temelim var dediysem 10 numara 5 yıldız degil bende en baştan alıcam konuları o yüzden 7 ayda olsa sıfırdan da olsa yapılabilir gibi duruyor bir an önce başlamakta fayda varBeyler hiç temeli olmayan biri nasıl başlamalı çalışmaya? Hani hiçbir şey bilmiyorum öyle diyim. Test kitabı alıp test çözeyim desem bilmediğim şeyleri nasıl çözcem diyorum vazgeçiyorum. Bu sene mezuna kalıcaktım zaten ama bu sene ne katarsam kendime kârdır diye düşünüyorum. Napcam taktik verin.
Sıkıntı zaten nerden başlayacağımı bilmediğim.merak etme bende temelim var dediysem 10 numara 5 yıldız degil bende en baştan alıcam konuları o yüzden 7 ayda olsa sıfırdan da olsa yapılabilir gibi duruyor bir an önce başlamakta fayda var
mezuna kalma olasılıgın yuksek bu sene full tyt kas iyi sıralama yap seneye ayt kas girSınava yaklasık 7 ay kaldı ve ben önümüz 2 gün içerisinde çalışmaya başlıyacağım. Günde 11 12 saat çalışma ile tyt ve ayt yi bitirip güzel bir sıralama yapabilir miyim 10 ila 50 bin arası bir sıralama ?