Tyt de ilk 500 K içine girmek için nasıl çalışmalıyım?

Reaksiyon skoru
194
18 yaşındayım kpss ve üni için çok uzun zaman var o zamana kadar yavaş yavas çalışsam çok iyi olur. 2025 tyt de 1 ay çalıştım 1.200.000 yapmıştım şimdi gercekten çalışıp
Adam akıllï bir bölüme girmem lazım hangi bölüme gireceğimi bolmiyorum ama matematikte 5 10 net yapabilmem lazım.
Temel matematiği ögrenmiştim ama sonradan sinav oncesi calismayi biraktiğim için unuttum bundan dolayıda net yapamadım. Hemen alisırim gibi geliyor, daha çok türkce vb. Sözel kısımlardqn net çıkarmam lazım. İşim internet orada geliştiriyorum. Biryandan işte calisiyorum ve yks kpss hazırlanmam lazım yoksa ne zamanım olacak nede sosyal ortamım. Adam akıllı 2 yıllık biryere girmem lazım ayrıyeten sosyalleşebilmek için. Biryandanda.

Konuya gelelim sizce nasıl bir çalışma sistemi uygulayabilirim hazirana kadar vakit var

Günde 2 - 3 saat çalışabilirim dersen 150 bin'i de tutturursun. Sana bir öneri, TYT+ AYT EA çalışıp AÖF / AUZEF düşünmeye bak derim.

18 yaşındayım kpss ve üni için çok uzun zaman var o zamana kadar yavaş yavas çalışsam çok iyi olur. 2025 tyt de 1 ay çalıştım 1.200.000 yapmıştım şimdi gercekten çalışıp
Adam akıllï bir bölüme girmem lazım hangi bölüme gireceğimi bolmiyorum ama matematikte 5 10 net yapabilmem lazım.
Temel matematiği ögrenmiştim ama sonradan sinav oncesi calismayi biraktiğim için unuttum bundan dolayıda net yapamadım. Hemen alisırim gibi geliyor, daha çok türkce vb. Sözel kısımlardqn net çıkarmam lazım. İşim internet orada geliştiriyorum. Biryandan işte calisiyorum ve yks kpss hazırlanmam lazım yoksa ne zamanım olacak nede sosyal ortamım. Adam akıllı 2 yıllık biryere girmem lazım ayrıyeten sosyalleşebilmek için. Biryandanda.

Konuya gelelim sizce nasıl bir çalışma sistemi uygulayabilirim hazirana kadar vakit var
500k tyt ile adam akıllı bir yer gelmez hazirana kadar günde 2 saat çalışmayla da ilk 100kya falan bile rahat girilir doğru çalışmayla

Zor bir şey değil sınavın yarısını doğru yapsan kalan yarısı boş kalsa yine yaparsın o sıralamayı. Ama üniversite sınavına da 1 ay kala falan çalışılmaz tüm sene düzenli çalışma ister, belki tüm gününü ayırman gerekmez ya da her gün çalışman gerekmez ama en az haftada 10-15 saatini düzenli vermen lazım.

50 tyt 25 ayt coz 300 bindesin

Var bölümler hedefim yüksek değilki okadar hocam 300 500 k yapabilmek benim için aşırı zor diye ilriim su an için
Tr 30 sosyal 10 mat 5 fen 5 yapsan gelir 450-500k civarı tr zaten paragraf sosyali halledersin heralde 10 net, fen ve mattan da toplam 10 doğru lazım mal değilsen yaparsın yani 7 ayda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,455
Üyeler
185,269
Son üye
TWAXH
Geri