TYT EA için Matematik zorunlu mu ?

GTX 1060

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
336
Arkadaşlar dün sınavda TYT de Matematik yapmadım, bugün arkadaşlarım EA hesaplanmaz diyorlar doğru mu ?

Sabahtan beri içimde bir huzursuzluk var hiçbir Sayısal dersini çözmedim sadece Türkçe ve Sosyal yaptım.

Matematik veya Türkçe'den 0.5 net yapman lazım hesaplanması için.Türkçe yaptıysan hesaplanir ama neden matı boş bıraktın anlamadım sayısal ea diye bir şey yok tytde

Matematik veya Türkçe'den 0.5 net yapman lazım hesaplanması için.Türkçe yaptıysan hesaplanir ama neden matı boş bıraktın anlamadım sayısal ea diye bir şey yok tytde
Hocam bu yıl çalışmadım hep boş boş dolandım, TYT ye girdiğimde Türkçenin kolaylığını gördüm ondan merak ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu yıl çalışmadım hep boş boş dolandım, TYT ye girdiğimde Türkçenin kolaylığını gördüm ondan merak ediyorum.
Birde benim Matematik çok kötü, matematik’ten yanlış yapıp Türkçe netlerimi düşürmek istemedim

Türkçe çok kolay değildi bu arada. Ben bu yaşta girdim baya uzunca bir sürede bitirdim Türkçe'yi.

Arkadaşlar dün sınavda TYT de Matematik yapmadım, bugün arkadaşlarım EA hesaplanmaz diyorlar doğru mu ?

Sabahtan beri içimde bir huzursuzluk var hiçbir Sayısal dersini çözmedim sadece Türkçe ve Sosyal yaptım.
Arkadaşlarının bahsettiği şey AYT için geçerli. AYT'de matematik ve sosyali çözmen gerekiyor hesaplanabilmesi için.

Arkadaşlar TYT de AYT de çok basit geçti, herkese teşekkürler

Netlerimi hesapladım çıkan sonuç: AYT 52 TYT 39 (netler matematik hariç.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,403
Üyeler
184,619
Son üye
luciferina
Geri