Neler Yeni

TYT Geometri Kaynak Önerisi

varp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Onur Balcı
Merhaba, Eyüp B. Geometri VDK ile konuları ilerletip soru çözüyorum şuan dik üçgenlerdeyim fakat elimde yıldız serisi geometri soru bankası var ve kıytırık bir kitap, sınava pek zaman yok. Öyle bir kaç tane geometri soru bankası çözebileceğimi sanmam. Gözüme çarpan yayınlardan ikisi bilgi sarmal ve Orjinal oldu ösym benzeri kitaplar olduklarını söylüyorlar. Verimli ve benzer sorular ile boşa zaman kaybettirmeyecek bir soru bankası önerirseniz teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Klavye
Merhaba, Eyüp B. Geometri VDK ile konuları ilerletip soru çözüyorum şuan dik üçgenlerdeyim fakat elimde yıldız serisi geometri soru bankası var ve kıytırık bir kitap, sınava pek zaman yok. Öyle bir kaç tane geometri soru bankası çözebileceğimi sanmam. Bu nedenle verimli(benzer sorular ile boşa zaman kaybettirmeyecek) bir soru bankası önerirseniz teşekkürler.
345

Mtsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Mustafa tsn
Merhaba, Eyüp B. Geometri VDK ile konuları ilerletip soru çözüyorum şuan dik üçgenlerdeyim fakat elimde yıldız serisi geometri soru bankası var ve kıytırık bir kitap, sınava pek zaman yok. Öyle bir kaç tane geometri soru bankası çözebileceğimi sanmam. Bu nedenle verimli(benzer sorular ile boşa zaman kaybettirmeyecek) bir soru bankası önerirseniz teşekkürler.
Orijinal

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,471
İsim
Emre siyah
345 al soruları güzel

Oriencc

80+ Bronze
Merhaba, Eyüp B. Geometri VDK ile konuları ilerletip soru çözüyorum şuan dik üçgenlerdeyim fakat elimde yıldız serisi geometri soru bankası var ve kıytırık bir kitap, sınava pek zaman yok. Öyle bir kaç tane geometri soru bankası çözebileceğimi sanmam. Gözüme çarpan yayınlardan ikisi bilgi sarmal ve Orjinal oldu ösym benzeri kitaplar olduklarını söylüyorlar. Verimli ve benzer sorular ile boşa zaman kaybettirmeyecek bir soru bankası önerirseniz teşekkürler.
Seviyeni ne olarak tanımlarsın şuan? Başlangıç, düşük, orta, yüksek?

varp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Onur Balcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Seviyeni ne olarak tanımlarsın şuan? Başlangıç, düşük, orta, yüksek?
Geometrinin ilk konularındayım başlangıç sayılabilir tabii ama düşük seviye kitap almayı düşünmüyorum açıkçası. Ösym ayarında bir soru bankası arıyorum. Daha doğrusu çoğunluğu orta düzeyde olan, ''kolay-orta-zor'' bir soru bankası arayışındayım. (mecburi olarak :D)

Son düzenleme:
345 senin için en iyisi içinde her tip soru var 2. kitabıda çıktı

varp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Onur Balcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
345 senin için en iyisi içinde her tip soru var 2. kitabıda çıktı
İki kitap toplam 880 sayfa yapıyor. Önümde daha bir çok tyt ayt konusu var. Şuan günde 10 saatten fazla çalışıyorum fakat çok konu eksiğim var o kadar sayfayı bitirebileceğimden emin değilim. Orjinal veya bilgi sarmal mantıklı olur mu peki?

dlep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Emin
acil geometri al orjinal zor olur diye düşünüyorum

varp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Onur Balcı
acil geometri al orjinal zor olur diye düşünüyorum
Acil’e daha zor diyorlar aslında. Hatta soruların gereksik kasıntı falan olduğunu söyleyenler var. Kastettiğin geometrinin ilacı kitabı mı ?

dlep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Emin
Acil’e daha zor diyorlar aslında. Hatta soruların gereksik kasıntı falan olduğunu söyleyenler var. Kastettiğin geometrinin ilacı kitabı mı ?
evet
1737677178399.png
bu kitap kullanıyorum bence güzel ama istersen orjinalede bir bak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,085
Üyeler
166,877
Son üye
Aktörabi