TYT Geometri Kaynak Önerisi

varp

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
4
Merhaba, Eyüp B. Geometri VDK ile konuları ilerletip soru çözüyorum şuan dik üçgenlerdeyim fakat elimde yıldız serisi geometri soru bankası var ve kıytırık bir kitap, sınava pek zaman yok. Öyle bir kaç tane geometri soru bankası çözebileceğimi sanmam. Gözüme çarpan yayınlardan ikisi bilgi sarmal ve Orjinal oldu ösym benzeri kitaplar olduklarını söylüyorlar. Verimli ve benzer sorular ile boşa zaman kaybettirmeyecek bir soru bankası önerirseniz teşekkürler.

Merhaba, Eyüp B. Geometri VDK ile konuları ilerletip soru çözüyorum şuan dik üçgenlerdeyim fakat elimde yıldız serisi geometri soru bankası var ve kıytırık bir kitap, sınava pek zaman yok. Öyle bir kaç tane geometri soru bankası çözebileceğimi sanmam. Bu nedenle verimli(benzer sorular ile boşa zaman kaybettirmeyecek) bir soru bankası önerirseniz teşekkürler.
345

Merhaba, Eyüp B. Geometri VDK ile konuları ilerletip soru çözüyorum şuan dik üçgenlerdeyim fakat elimde yıldız serisi geometri soru bankası var ve kıytırık bir kitap, sınava pek zaman yok. Öyle bir kaç tane geometri soru bankası çözebileceğimi sanmam. Bu nedenle verimli(benzer sorular ile boşa zaman kaybettirmeyecek) bir soru bankası önerirseniz teşekkürler.
Orijinal

345 al soruları güzel

Merhaba, Eyüp B. Geometri VDK ile konuları ilerletip soru çözüyorum şuan dik üçgenlerdeyim fakat elimde yıldız serisi geometri soru bankası var ve kıytırık bir kitap, sınava pek zaman yok. Öyle bir kaç tane geometri soru bankası çözebileceğimi sanmam. Gözüme çarpan yayınlardan ikisi bilgi sarmal ve Orjinal oldu ösym benzeri kitaplar olduklarını söylüyorlar. Verimli ve benzer sorular ile boşa zaman kaybettirmeyecek bir soru bankası önerirseniz teşekkürler.
Seviyeni ne olarak tanımlarsın şuan? Başlangıç, düşük, orta, yüksek?

Seviyeni ne olarak tanımlarsın şuan? Başlangıç, düşük, orta, yüksek?
Geometrinin ilk konularındayım başlangıç sayılabilir tabii ama düşük seviye kitap almayı düşünmüyorum açıkçası. Ösym ayarında bir soru bankası arıyorum. Daha doğrusu çoğunluğu orta düzeyde olan, ''kolay-orta-zor'' bir soru bankası arayışındayım. (mecburi olarak :D)

Son düzenleme:
345 senin için en iyisi içinde her tip soru var 2. kitabıda çıktı

345 senin için en iyisi içinde her tip soru var 2. kitabıda çıktı
İki kitap toplam 880 sayfa yapıyor. Önümde daha bir çok tyt ayt konusu var. Şuan günde 10 saatten fazla çalışıyorum fakat çok konu eksiğim var o kadar sayfayı bitirebileceğimden emin değilim. Orjinal veya bilgi sarmal mantıklı olur mu peki?

acil geometri al orjinal zor olur diye düşünüyorum

acil geometri al orjinal zor olur diye düşünüyorum
Acil’e daha zor diyorlar aslında. Hatta soruların gereksik kasıntı falan olduğunu söyleyenler var. Kastettiğin geometrinin ilacı kitabı mı ?

Acil’e daha zor diyorlar aslında. Hatta soruların gereksik kasıntı falan olduğunu söyleyenler var. Kastettiğin geometrinin ilacı kitabı mı ?
evet
1737677178399.png
bu kitap kullanıyorum bence güzel ama istersen orjinalede bir bak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,667
Üyeler
183,875
Son üye
AngaraBeyfendisi