Neler Yeni

TYT hangi sırayla çözülmeli?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,155
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
aklımda Türkçe-matematik-sosyal-fen var ama emin olamadım yine.
Sözeli çözüp rafa kaldır ve geri kalan sürende sayısalla uğraş. Bir daha sözele dönme sınavın ortasında öyle değişik oluyor, yani bana göre değişik oluyor. Mesela Türkçeden başladın paragrafları çözdün, çöze çöze hızını alır gidersin, ancak Türkçeyi ya da sosyali yarım bırakıp sayısal çözsen ondan sonrada geri sözele geçince bi afallıyosun, yani benim tecrübem böyleydi sen kendine göre uyarla işte.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
zor denemelerde 80-85 arasi
orta ve kolaylarda 85-95 arasi geliyor
Hedef nedir?

Benim ortalama net değerlerini yazıyorum. Tavsiyen varsa verebilirsin. :)
Türkçe: 32 - 36 arası
Sosyal: 12 - 15 arası
Matematik: 14 - 21 arası
Fen: 4 - 14 arası

Eşit Ağırlık okuyorum. Matematiğimin düşük olduğunu düşünüyorum. Kalan zamanda sadece AYT'ye çalışmanın mantıklı olacağını düşünüyorum.
Yazdığım aralıklar, gördüğüm net değerleri.
Bazen 55'li netlere düşebiliyorum. Saçma hatalar ve çözmek istemediğimden dolayı.

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Hedef nedir?

Eşit Ağırlık okuyorum. Matematiğimin düşük olduğunu düşünüyorum. Kalan zamanda sadece AYT'ye çalışmanın mantıklı olacağını düşünüyorum.
Bazen 55'li netlere düşebiliyorum. Saçma hatalar ve çözmek istemediğimden dolayı.
Türkçe hariç netlerimiz çok benzer bence bu şekilde devam ettirip AYT'ye yüklenmek daha mantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben türkçe-sosyal-fen-mat şeklinde çözüyorum denemeye göre son 60 ya da 70 dakika matematiğe kalıyor genelde 15-23 net arası geliyor

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
Hedef nedir?

T:25 27 arasi
sosyal; 11 14 arasi
mat: 34 37 arasi
fen: 10 15 arasi (tyt icin)

Sayisalciyim hedef pc müh(uni siralamaya gore bakacagim😃20 k falan yaparsam ege dusunuyorum) aytde biyo ve fizikte eksiklerim var, gecen sene ve 2019 daki ayt sınavlarını çözdüm ikisinden de 56 civari geldi. eksikleri tamamlarsam 65 olacak insallah
TytMat icin yazin acilin denemelerini çözerek arttirdim ben. ama yazdan beri tyt mat fazla calistigimi soyleyemem, daha çok dikkat ve dört işlem becerisi zaten.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
T:25 27 arasi
sosyal; 11 14 arasi
mat: 34 37 arasi
fen: 10 15 arasi (tyt icin)

Sayisalciyim hedef pc müh(uni siralamaya gore bakacagim😃20 k falan yaparsam ege dusunuyorum) aytde biyo ve fizikte eksiklerim var, gecen sene ve 2019 daki ayt sınavlarını çözdüm ikisinden de 56 civari geldi. eksikleri tamamlarsam 65 olacak insallah
TytMat icin yazin acilin denemelerini çözerek arttirdim ben. ama yazdan beri tyt mat fazla calistigimi soyleyemem, daha çok dikkat ve dört işlem becerisi zaten.
Sen matematikten kazanıyorsun dostum. :D 25'li netlere çıksam yeterli benim için. Kalan sürede ne yapmamı önerirsin? AYT matematiğin ne durumda?

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
Sen matematikten kazanıyorsun dostum. :D 25'li netlere çıksam yeterli benim için. Kalan sürede ne yapmamı önerirsin? AYT matematiğin ne durumda?
deneme coz bence
ayt mat 30 civarı. çember bilmedigim için 6 sorum gidiyor direkt fizik ve biyodan vakit kalirsa ona da bakicam

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
deneme coz bence
ayt mat 30 civarı. çember bilmedigim için 6 sorum gidiyor direkt fizik ve biyodan vakit kalirsa ona da bakicam
Sosyal medya kullanıyor musun? Ben sana yapamadığım matematik sorularını sorayım, sen de bana yapamadığın diğer derslerdeki sorularını sorarsın. İkimiz de gelişiriz. Bence gayet iyi olur. Sonuçta rakip değiliz. :D

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
Sosyal medya kullanıyor musun? Ben sana yapamadığım matematik sorularını sorayım, sen de bana yapamadığın diğer derslerdeki sorularını sorarsın. İkimiz de gelişiriz. Bence gayet iyi olur. Sonuçta rakip değiliz. :D
😃olabilir anlatmaya calisirim insta:skrrskrrmachi ye yazarsin

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
😃olabilir anlatmaya calisirim insta:skrrskrrmachi ye yazarsin
Birazdan sana 15 civarında soru atacağım. :D
Soruları attığım zaman cevaplandırmak için yaptığın işten vazgeçme. Gün içerisinde cevaplarsan benim için yeterli olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,360
Üyeler
161,838
Son üye
mkty yılmaz
Top Bottom