TYT için kitap önerisi

SAMETUZAY

80+
Reaksiyon skoru
0
Selamlar, 12. Sınıfa geçtim ve sayısal öğrencisiyim. Aşırı basit olmayan, yeni nesil sorular içeren çokta zorlamayacak kitaplar arıyorum. Özellikle fizik biyoloji ve problem kitapları önerisi daha çok işime yarayacaktır fakat tüm dersleri önermekten çekinmeyin lütfen.

Selamlar, 12. Sınıfa geçtim ve sayısal öğrencisiyim. Aşırı basit olmayan, yeni nesil sorular içeren çokta zorlamayacak kitaplar arıyorum. Özellikle fizik biyoloji ve problem kitapları önerisi daha çok işime yarayacaktır fakat tüm dersleri önermekten çekinmeyin lütfen.
AYT ve TYT matematik için 3 4 5 alabilirsin. Hem klasik tarzda soruları hem de ÖSYM tipi yeni nesil soruları var. Ayrıca testlerin kolaydan zora doğru gitmesi de güzel. Eğer geometrim kötü dersen Karekök Geometri Sıfır kitabını alabilirsin. Geliştirmek için de Eis yayınlarının föyleri var yine geometri için. Problemler için de Metin Yayınları Modern Problemler Çalışma kitabını alabilirsin. Neredeyse her problem tarzında soruları var. Basit soruları da var ama genel olarak orta ve üstü derecede bir zorluğa sahip.

Az çok piyasa da kaliteli kitaplar belli çözmeye başla birinden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,593
Üyeler
191,130
Son üye
mskemal
Geri