Neler Yeni

TYT mat 345 de zorlanmak

Bluetooth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Mehmet yılmaz
Sa başlıkda belirtiğim gibi şenol hoca 40 günde tyt mat çalıştım verim almadım mert hoca full tekrarda konuları anladım 345 grafik sorularda kalem oynatamıyorum mikro orjinalmi yoksa parkur mat mı.

arda bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
arda bey
dostum matematik çözemediğin sorularin çözümlerini izleyip tekrarlamakla olur hangi soru bankasını çözersen çöz öyle olucakm

Bluetooth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Mehmet yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum matematik çözemediğin sorularin çözümlerini izleyip tekrarlamakla olur hangi soru bankasını çözersen çöz öyle olacak
çözüm izleyince kolaylık gibi oluyo çözümle birsürü soru çözünce bilgi uçuyo bende
kendim çözünce akılda kalıyo

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mehmet Ali Koç
Soru bankası çözmek bence mantıklı değil ilk otuz soruda yirmi dokuz yaptım hiç soru bankası bitirmedim sadece deneme çözerdim çözemediğin soruları çözüm izleme bazen bir saat uğraşırsın ama çözümü öğrenmiş olursun o soruları kes biriktir haftada bir çöz ben böyle 3-4 ayda 15 net arttırmıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soru bankası çözmek bence mantıklı değil ilk otuz soruda yirmi dokuz yaptım hiç soru bankası bitirmedim sadece deneme çözerdim çözemediğin soruları çözüm izleme bazen bir saat uğraşırsın ama çözümü öğrenmiş olursun o soruları kes biriktir haftada bir çöz ben böyle 3-4 ayda 15 net arttırmıştım
Bilgi eksiğin olan sorular için geçerli değil tabi ki onlar da ne olur fonksiyonlar vs.

arda bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
arda bey
çözüm izleyince kolaylık gibi oluyo çözümle birsürü soru çözünce bilgi uçuyo bende
kendim çözünce akılda kalıyo
kardeşim cozumu izle kendin sonradn tekrar çöz diyorum matematik böyle anlaşılır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

her soru tipini kendi kafandan çözmene öğrenme aşamasında imkanın yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,726
Üyeler
161,332
Son üye
Kaizen11
Top Bottom