düzenli problem çöz + her konuyu bitir artışı görürsün. Geometriye çok çalışman çok test çözmen gerekyavaştan başladım önce konu eksikliklerini bitiriyorum 15 20 olsun branş denemeleri çözeceğim
düzenli problem çöz + her konuyu bitir artışı görürsün. Geometriye çok çalışman çok test çözmen gerekyavaştan başladım önce konu eksikliklerini bitiriyorum 15 20 olsun branş denemeleri çözeceğim
konu eksiğim fazla ondan konu çalışıyorumdeneme çözerek arttırırsın
böyle devam etmen dileğiyle rakip istemiyorum (11netim var)ŞUAN ÖYLE YAPIYORUM
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ş
ŞUAN MAT NETİM 10 CİVARINDA
Mesaj otomatik birleştirildi:
ŞUAN SORU BANKASI İLE GİDİYORUM
Dostum bende senin gibiydim sınav senem benim bu sene Mert hocanın zero kampı var adam toplama çıkartmadan tytnin tamamını tek kitapta anlatıyor bittiğinde kolay ve orta seviye soruları ve konuların mantığını öğrenmiş oluyorsun son 70 günde tyt diye orta zor arası bir kampı var ona geçiyorsun bende 4 işlem biliyordum şuan tyt nin %50 si bittiABİLERİM ABLALARIM LÜTFEN YARDIM EDİN TYT MATEMATİK NETİMİ NASIL ARTTIRICAM TEMEL YOK SADECE 4 İŞLEM BİLYORUM BAŞKA BİRŞEY YOK
birebirler ile çözmeye çalışacağım inşallah hallederimDostum bende senin gibiydim sınav senem benim bu sene Mert hocanın zero kampı var adam toplama çıkartmadan tytnin tamamını tek kitapta anlatıyor bittiğinde kolay ve orta seviye soruları ve konuların mantığını öğrenmiş oluyorsun son 70 günde tyt diye orta zor arası bir kampı var ona geçiyorsun bende 4 işlem biliyordum şuan tyt nin %50 si bitti
BİREBİR derken hocam anlamadımbirebirler ile çözmeye çalışacağım inşallah hallederim
özel okula gidiyorum oradan bire bir yazdırırımBİREBİR derken hocam anlamadım
Doğru şişiriyorlar hep ama kendin çalışmak istersen aklında olsun o iki kamp seni çok iyi yere getirirözel okula gidiyorum oradan bire bir yazdırırım
obp zaten yüksek
deneyecez görecez hangisi geliştiri ise beniDoğru şişiriyorlar hep ama kendin çalışmak istersen aklında olsun o iki kamp seni çok iyi yere getirir
Aynen öyle hocam ya hepten kaldıracaklar yada farklı bir çözüm yolu bulunmalı ben neyseki MSÜ gideceğim orada ham puana bakılıyor herkes emeğinin ekmeğini yiyor en azından orda10 net matematiği var ama obp si yüksek. vay sisteme bak vay. mattan 37 net yaptım. 86 obp yüzünden Hacettepe bilgisayar kaçtı. şu saçma sistemin bir an önce kalkması lazım.