Neler Yeni

TYT Matematik Soru Bankası

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
TYT Mat için önerdiğiniz kaynak var mı? Yeni nesil sorular içermesi ve öğretici olması lazım ayriyeten video çözümlü olursa çok daha iyi olur. Gerekirse en zoru olsun ama dediğim özellikleri barındırsın teşekkürler.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3-4-5 en iyi matematik sorularını hazırlıyor.
Aslında en zorunu almaktan çekiniyorum. Çekinmekten kastım yapamayacağım veya yapmaktan korktuğum için değil, çok enteresan soru soruyor mesela. Ben o soruyu çözsem bile asla sınavda karşıma çıkmayacak belki de. Maksat uğraştırıcı zor soru olsun. Yani şimdiye kadar sınav düzeyinde soruları olan bir yayın daha çok işimi görür diye düşünüyorum. Bu yayın o tarz mı?

ventioNN

80+ Platinum
Aslında en zorunu almaktan çekiniyorum. Çekinmekten kastım yapamayacağım veya yapmaktan korktuğum için değil, çok enteresan soru soruyor mesela. Ben o soruyu çözsem bile asla sınavda karşıma çıkmayacak belki de. Maksat uğraştırıcı zor soru olsun. Yani şimdiye kadar sınav düzeyinde soruları olan bir yayın daha çok işimi görür diye düşünüyorum. Bu yayın o tarz mı?
Bildiğiniz gibi yeni nesil sorularda tam olarak böyle tuhaf sorular var. Bu yüzden 3-4-5 yayınları sınavda çıkacak soruyu vermez ama tuhaf soru çözme yeteneğini geliştirir.

TheTitanN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Emre Tuna
palme math e tyt
ayt içinde acil yayınları bilgi sarmal yayın denizi iyidir baya

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
palme math e tyt
ayt içinde acil yayınları bilgi sarmal yayın denizi iyidir baya
Palme eskiden iyiymiş, şu an hala bazı kitapları var bende ama soru çözümü bile yok. O yüzden palme almam sanırım, acil olabilir çok duyuyorum yine bilgi sarmal ve yayın denizi de tercihim değil teşekkürler.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Palme eskiden iyiymiş, şu an hala bazı kitapları var bende ama soru çözümü bile yok. O yüzden palme almam sanırım, acil olabilir çok duyuyorum yine bilgi sarmal ve yayın denizi de tercihim değil teşekkürler.
Evet Palme eski sistem'de iyi yeni sisteme göre kötü durumda.

TheTitanN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Emre Tuna
Palmenin math e serisi tamamen yeni nesil mavi kapakki olan değil

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
acil tyt matematik soru bankası aldım cevap veren herkese teşekkürler

Top Bottom