Neler Yeni

TYT NETLERİMİ NASIL YÜKSELTEBİLİRİM

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Özgür Kaptam
Öncelikle simdiden fikir ve gorusleriniz icin tesekkur ederim
TYT netlerim cidden tıkandi ve cok dalgali bu bana ciddi bir moral bozuklugu olarak yansiyor oncelikle biraz netlerimden bahsedeyim
Limit 40
Aromat 65
Ens 73
Çap 45
Krallar karmasi 55
Branslar karmasi 65
Fuul yayinları 65
Hız ve renk 58
(Zaman siralamasina göre)
Son olarak bu hafta apotemiye girdim ama 30 dk gec kaldigim icin pek bir umudum yok
Turkce min 15 max 30 gordum dilbilgisi eksik anlamiyorum
Mat 18 e sabitlemistim lakin son denemede 13 geldi cok uykusuz girdim muhtemelen oyuzden oyle oldu geo calisiyorum ama temelim cok kotu suan benzerlikteyim netlere bir yansima gormedim
Sos min 9 max 17.50 gordum ortalama 14 15 geliyor
Fen 4 5 net anca geliyor kimya yi bitirdim aslinda ama cok ufak detaylardan soru kaciyor ornegin cevap 1 2 3 ben 1 2 yapiyorum biyoloji ye biraz baktim ama anlamiyorum fizik ise hic bakmadim
Hedefim 70 k cok yuksek degil ama suan bu netlerin bu sabitligi morelimi cok bozuluyor kocluk dusundum ama ne kadar gerekli emin olamadim

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
herkesi anlarım Türkçe yapamayanları asla anlamam okuduğunu işaretleme sınavı

• Hahaha
Reaksiyonlar: bwNN

bwNN

80+ Silver
herkesi anlarım Türkçe yapamayanları asla anlamam okuduğunu işaretleme sınavı
Hocam ayıp oluyor ama bende o zaman matematik çözemeyeni anlamıyorum derim formul var belli her şey zaten :D türkçeyi yapamayanlardanım bende :(
Her neyse ufak deneyimlerime ve tavsiyeme geliyim.
Geometri rutin olarak çalışman lazım ve anında sonuç vermiyebilir örneğin bu ay 2 geometri netin vardır ama bir bakmışsın 2 3 ay sonra 7 8 onun için geometriyi sıkılmadan çözmen ve öğrenmen lazım geçmiş konuları unutmamak içinde farklı bir kaynaktan ara ara ufak sayılarda test çözmen lazım.
Matematik konu eksiğini kapatman ve bol deneme çözmen lazım TYT için. AYT için konuyu mükemmel öğrenip çokca soru bankası çözmen lazım
Fizik Kimya Biyoloji TYT için konuyu çok iyi öğrenip branş denemeler çözmen lazım. AYT içinse 2 şer tane soru bankası sonrası denemelere geçebilirsin tabi AYT için daha da iyi öğrenmen lazım konuları.
Türkçe Paragraf rutini oluşturman lazım dilbilgisini bitirip unutmamamn için tekrar yapman lazım mantığı bu.
AYT sayısalcısın diye yazdım umarım öylesindir.
Ufak detayları kaçırmaman için konuyu bilmen ve pekiştirmen lazım buda TYT için denemelerle ve konu tekrarları , okumalarıyla olur diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Umarım yararlı olur tyt bir anda yükselen bir şey değil yükseliş konular bitince olur sonra stabil gider en sonda artık sabitlenir diye düşünüyorum moralini bozmadan devam et.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazmayı unutmuşum TYT Fen için önce en az 1 kaynak çöz sonra denemelere geç istersen temeline göre

Pukiina

80+ Bronze
TYT netlerim cidden tıkandi ve cok dalgali bu bana ciddi bir moral bozuklugu olarak yansiyor oncelikle biraz netlerimden bahsedeyim
Limit 40
Aromat 65
Ens 73
Çap 45
Krallar karmasi 55
Branslar karmasi 65
Fuul yayinları 65
Hız ve renk 58
Son olarak bu hafta apotemiye girdim ama 30 dk gec kaldigim icin pek bir umudum yok
Mat 18 e sabitlemistim lakin son denemede 13 geldi cok uykusuz girdim muhtemelen oyuzden oyle oldu geo calisiyorum ama temelim cok kotu suan benzerlikteyim netlere bir yansima gormedim
Fen 4 5 net anca geliyor kimya yi bitirdim aslinda ama cok ufak detaylardan soru kaciyor ornegin cevap 1 2 3 ben 1 2 yapiyorum biyoloji ye biraz baktim ama anlamiyorum fizik ise hic bakmadim
Hedefim 70 k cok yuksek degil ama suan bu netlerin bu sabitligi morelimi cok bozuluyor kocluk dusundum ama ne kadar gerekli emin olamadim
hocam öncelikle denemelerini sağlam analiz etmen gerekir konularda nelerde eksiğin var hangi soruları veya soru köklerini yanlış anlayıp hata yapıyorsun bunlara odaklanıp bunlara çalış ardından da kendiliğinden yükselir.

pallass

80+
Suanki netlerle niye kafayi bozuyorsunuz? Amaç istikrarlı çalışmak değil mi? Konuları bitir soru çöz bol bol. Konuların ayrıntısı sorulardadır. Daha çoook var. İstikrarı bozma.

mindo

80+
Limit 40
Aromat 65
Ens 73
Çap 45
Krallar karmasi 55
Branslar karmasi 65
Fuul yayinları 65
Hız ve renk 58
kopya çek

Top Bottom