çok mu komiksin knk sen adam gibi cevap verseneDers çalışarak.
tyt paragrafın taktikleri var youtubeden bakabilirsin okumadan yapıyosun soruları paragraf kısmı en önemli kısım zaten dediğim videoları izleyip paragraf çözersen çok rahat halledersin.Tyt türkçenin diğer kısmınıda sadece en önemli 3 konu var onlara bak şuan hatırlamıyorum sana yazarımArkadaşlar sorum yukarıda sınava 3 ay var tyt türkçe nasıl fullenir?
Sağolun hocam teşekkür ederim.çok mu komiksin knk sen adam gibi cevap versene
Mesaj otomatik birleştirildi:
tyt paragrafın taktikleri var youtubeden bakabilirsin okumadan yapıyosun soruları paragraf kısmı en önemli kısım zaten dediğim videoları izleyip paragraf çözersen çok rahat halledersin.Tyt türkçenin diğer kısmınıda sadece en önemli 3 konu var onlara bak şuan hatırlamıyorum sana yazarım
fullermisin bilmiyorum.3 ay ciddi çalışırsan dil bilgisini fullersin onda sıkıntı yok ama paragrafta kesin bir şey söyleyemem bazen çok sıkıntı sorular soruyolar arada kalıyosunSağolun hocam teşekkür ederim.
TYT türkçeyi bitirip direk deneme ve dil bilgisine başlayacağım.
Ek olarak 3 ayda fullemem mümkün mü?
Hocam fullerim gibi ya istedikten sonra başaramayacağım hiçbir şey yok.fullermisin bilmiyorum.3 ay ciddi çalışırsan dil bilgisini fullersin onda sıkıntı yok ama paragrafta kesin bir şey söyleyemem bazen çok sıkıntı sorular soruyolar arada kalıyosun
Ders çalışarak.
Adam doğru bir şey demiş başka nasıl fullemeyi düşünüyorsunuz hocam?çok mu komiksin knk sen adam gibi cevap versene
karşısında 10 yaşındaki çocuk yok ders çalışıp kazanıcağını zaten bilir dalga mı geçiyosun??Adam doğru bir şey demiş başka nasıl fullemeyi düşünüyorsunuz hocam?
Heee sen 40 da 40 mı yaptın bu şekilde?çok mu komiksin knk sen adam gibi cevap versene
tyt paragrafın taktikleri var youtubeden bakabilirsin okumadan yapıyosun soruları paragraf kısmı en önemli kısım zaten dediğim videoları izleyip paragraf çözersen çok rahat halledersin.Tyt türkçenin diğer kısmınıda sadece en önemli 3 konu var onlara bak şuan hatırlamıyorum sana yazarım