Neler Yeni

Tyt yaz çalışma planı

Squex

80+ Silver
Matematik çalışıyordum ama bir planım yoktu. 10 olup 11 e geçeceklerden tyt planı yapan varsa paylaşabilir mi? 3 aya bitirmeyi planlıyorum tyt biter mi 3 aya bütün dersler?
böyle bir video buldum planı nasıl sizce?

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,249
İsim
Taha Efe
Matematik çalışıyordum ama bir planım yoktu. 10 olup 11 e geçeceklerden tyt planı yapan varsa paylaşabilir mi? 3 aya bitirmeyi planlıyorum tyt biter mi 3 aya bütün dersler?
böyle bir video buldum planı nasıl sizce?
Atla dostum.

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
Ben plan yapmadım ama kurstan gelince vs 1 saat dinlenip 1 saat kitap okuyorum eksik konularımı tekrar ediyorum 1 haftadır böyle çalışıyorum

Squex

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben plan yapmadım ama kurstan gelince vs 1 saat dinlenip 1 saat kitap okuyorum eksik konularımı tekrar ediyorum 1 haftadır böyle çalışıyorum
bende sadece matematik çalışıyordum son 2 haftadır matematik bitti şuan 10. sınıf bende ama planım yoktu işte. Kendime bir plan buldum onu uygulayacağım artık

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
bende sadece matematik çalışıyordum son 2 haftadır matematik bitti şuan 10. sınıf bende ama planım yoktu işte. Kendime bir plan buldum onu uygulayacağım artık
Benim matım çok iyidi ama şu ara onlineye fln geçince kurslar baya dersleri verimli dinlemedim tekrar etmedim çözücem ama şu 3 4 haftada

Top Bottom