eysis
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Türk oyuncusunu dolara karşı koruyanlardan biri de steam, bunu unutmayalım.Steam'de izler anca.
Türk oyuncusunu dolara karşı koruyanlardan biri de steam, bunu unutmayalım.Steam'de izler anca.
Eklenti.Oyunu mu veriyor yoksa oyun içi eklentiler mi?
beyler anlamadım şuan ne beleş hemen yerleşeyimUbisoft, 19 Aralık'a kadar devam edecek bir yılbaşı kampanyası başlattığını duyurdu. Bu kampanya kapsamında oyunculara her gün, bir oyun ya da oyun içi içerik hediye edilecek. İlk hediyeleri bugün dağıtmaya başlayan Ubisoft, Assassin's Creed: Valhalla için özel içerikler sunuyor.
Geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, Epic Games'in yılbaşına kadar 15 gün boyunca, her gün bir oyunu ücretsiz olarak dağıtacağından bahsetmiştik. Görünüşe göre yılbaşında oyuncuları düşünen tek platform Epic Games olmayacak. Video oyun sektörünün önemli isimlerinden Ubisoft da benzer bir adım atarak, oyuncuların yüzünü güldürmeye çalışacak.
Ubisoft'un yaptığı açıklamalara göre şirket, bugünden 19 Aralık tarihine kadar her gün, yeni bir ücretsiz içerik ya da oyun ile karşımıza çıkacak. Dünya genelindeki tüm oyuncuların katılabilecekleri bu kampanya kapsamında oyunculara, oyunların yanı sıra oyun içi içerikler de sunulacak. Örneğin bugünkü kampanyada, şirketin en yeni oyunlarından olan Assassin's Creed: Valhalla için bazı özel içerikler sunuluyor. Üstelik oyuna sahip olmasanız da bu özel içerikleri, Ubisoft kütüphanenize ekleyebiliyorsunuz.
Assassin's Creed Valhalla'nın ücretsiz içerikleri, an itibarıyla alınabiliyor
Ubisoft'un başlattığı kampanya kapsamında sunulan Assassin's Creed: Valhalla özel içerikleri, an itibarıyla alınabiliyor. Bu ücretsiz içerikler arasındaysa özel bir kostüm ile bir karakter güçlendirme paketi yer alıyor. Bu sayede Assassin's Creed: Valhalla'yı çok daha özel bir karakter tasarımıyla oynayabileceksiniz.
Kaynak:https://www.webtekno.com/ubisoft-19-aralik-kadar-her-gun-ucretsiz-oyun-dlc-dagitacak-h103421.html
Ben aldım oyunu
Alıntıyı görüntüle
Başeee Steam ne hediye ediyormuş?
yani 269tllik assasins creed valhalla OYUNU mu ücretsiz hocamÖyle yazıyor .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet git al şimdi ben aldım
dlcleri ücretsiz yani anladım... yinede epic daha çok şey veriyorHayır