Neler Yeni

Kalıcı Ücretsiz Ubisoft 19 Aralığa kadar ücretsiz oyun ve eklenti dağıtıyor

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Steam abim de keşke bir şeyler verse

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
Ubisoft, 19 Aralık'a kadar devam edecek bir yılbaşı kampanyası başlattığını duyurdu. Bu kampanya kapsamında oyunculara her gün, bir oyun ya da oyun içi içerik hediye edilecek. İlk hediyeleri bugün dağıtmaya başlayan Ubisoft, Assassin's Creed: Valhalla için özel içerikler sunuyor.

Geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, Epic Games'in yılbaşına kadar 15 gün boyunca, her gün bir oyunu ücretsiz olarak dağıtacağından bahsetmiştik. Görünüşe göre yılbaşında oyuncuları düşünen tek platform Epic Games olmayacak. Video oyun sektörünün önemli isimlerinden Ubisoft da benzer bir adım atarak, oyuncuların yüzünü güldürmeye çalışacak.
Ubisoft'un yaptığı açıklamalara göre şirket, bugünden 19 Aralık tarihine kadar her gün, yeni bir ücretsiz içerik ya da oyun ile karşımıza çıkacak. Dünya genelindeki tüm oyuncuların katılabilecekleri bu kampanya kapsamında oyunculara, oyunların yanı sıra oyun içi içerikler de sunulacak. Örneğin bugünkü kampanyada, şirketin en yeni oyunlarından olan Assassin's Creed: Valhalla için bazı özel içerikler sunuluyor. Üstelik oyuna sahip olmasanız da bu özel içerikleri, Ubisoft kütüphanenize ekleyebiliyorsunuz.

Assassin's Creed Valhalla'nın ücretsiz içerikleri, an itibarıyla alınabiliyor​

Assassin's Creed Valhalla's Creed Valhalla

Ubisoft'un başlattığı kampanya kapsamında sunulan Assassin's Creed: Valhalla özel içerikleri, an itibarıyla alınabiliyor. Bu ücretsiz içerikler arasındaysa özel bir kostüm ile bir karakter güçlendirme paketi yer alıyor. Bu sayede Assassin's Creed: Valhalla'yı çok daha özel bir karakter tasarımıyla oynayabileceksiniz.

Kaynak:https://www.webtekno.com/ubisoft-19-aralik-kadar-her-gun-ucretsiz-oyun-dlc-dagitacak-h103421.html

Ben aldım oyunu
Alıntıyı görüntüle
kalıcı ucretsiz değil

Top Bottom