Baktım sipariş geçmişinde gözükmüyor, yanlış hesaba da satın almadım çünkü başka bir hesabım yok. Desteğe yazdım ama ubisoftun desteğinin kötü olduğunu öğrendim, cevap vermeleri haftalar bile sürebilir.ubisfotun internet sitesine gidin oyunlari satın aldığınız hesaba giriş yapın satın alma geçmişini görüntüleyin eğer bir sipariş geçmişi yok ise yanlış hesaba satın almış olabilirsiniz
Ubisfotun desteği evet sıkıntılı ve ayrıca Türkçe destekleri yok İngilizce devam etmen gerekiyorBaktım sipariş geçmişinde gözükmüyor, yanlış hesaba da satın almadım çünkü başka bir hesabım yok. Desteğe yazdım ama ubisoftun desteğinin kötü olduğunu öğrendim, cevap vermeleri haftalar bile sürebilir.
İngilizce yazdım zaten.Ubisfotun desteği evet sıkıntılı ve ayrıca Türkçe destekleri yok İngilizce devam etmen gerekiyor
Evet orda da yoktuMasaüstü uygulamadan kontrol ettiniz mi kütüphaneyi ?
Bazıları sorunun papara ile alakalı olduğunu söylüyor. Sizce olabilir mi, onla uğraşmaya değer miMasaüstü uygulamadan kontrol ettiniz mi kütüphaneyi ?
Benim de aldığım bazı oyunlar Ubisoft sitesinde görünmüyordu ama masaüstü uygulamadan girince hepsi göründü .Belki benzer bir sorun olabilir diye düşündüm ,oyunları kredi kartıyla almıştım.İngilizce yazdım zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet orda da yoktu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bazıları sorunun papara ile alakalı olduğunu söylüyor. Sizce olabilir mi, onla uğraşmaya değer mi