Neler Yeni

ubisoft alınan oyun gözükmüyor

faruk2122

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Faruk
ubisofttan 4 tane oyun aldım ama kütüphanemde gözükmüyor, üstüne parayı da çektiler (papara ile aldım.)

D3rinhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Derinhan
ubisfotun internet sitesine gidin oyunlari satın aldığınız hesaba giriş yapın satın alma geçmişini görüntüleyin eğer bir sipariş geçmişi yok ise yanlış hesaba satın almış olabilirsiniz

faruk2122

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Faruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ubisfotun internet sitesine gidin oyunlari satın aldığınız hesaba giriş yapın satın alma geçmişini görüntüleyin eğer bir sipariş geçmişi yok ise yanlış hesaba satın almış olabilirsiniz
Baktım sipariş geçmişinde gözükmüyor, yanlış hesaba da satın almadım çünkü başka bir hesabım yok. Desteğe yazdım ama ubisoftun desteğinin kötü olduğunu öğrendim, cevap vermeleri haftalar bile sürebilir.

D3rinhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Derinhan
Baktım sipariş geçmişinde gözükmüyor, yanlış hesaba da satın almadım çünkü başka bir hesabım yok. Desteğe yazdım ama ubisoftun desteğinin kötü olduğunu öğrendim, cevap vermeleri haftalar bile sürebilir.
Ubisfotun desteği evet sıkıntılı ve ayrıca Türkçe destekleri yok İngilizce devam etmen gerekiyor

Epiktetos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
İshak Çakır
Masaüstü uygulamadan kontrol ettiniz mi kütüphaneyi ?

faruk2122

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Faruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ubisfotun desteği evet sıkıntılı ve ayrıca Türkçe destekleri yok İngilizce devam etmen gerekiyor
İngilizce yazdım zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet orda da yoktu

Bazıları sorunun papara ile alakalı olduğunu söylüyor. Sizce olabilir mi, onla uğraşmaya değer mi

Epiktetos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
İshak Çakır
İngilizce yazdım zaten.

Evet orda da yoktu

Bazıları sorunun papara ile alakalı olduğunu söylüyor. Sizce olabilir mi, onla uğraşmaya değer mi
Benim de aldığım bazı oyunlar Ubisoft sitesinde görünmüyordu ama masaüstü uygulamadan girince hepsi göründü .Belki benzer bir sorun olabilir diye düşündüm ,oyunları kredi kartıyla almıştım.

Top Bottom