Neler Yeni

Dolandırıldım YARDIM

opaet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Eren kaya
Aynı tuzağı geçen sene banada kurdular eleman whatsapp tan iletişime geçelim fotoğrafları atayım dedi fotoğraf attı pazarlık yaptık fiyatı düşürdü arkasından link attı sahibinden aynısını yapmış adam ama ödeme aşamasında iban ile ödeme yapma çıkınca işkillendim.

Linke baktım SAHLIBINDEN com yazıyor
3 kağıtçı olduğunu anlayınca ne yapsam diye düşündüm polise şikayet etsen bir şey olacağı yok küfür etsen o da sana edecek biraz oyaladım elemanı tabi o da ödeme gelmedi falan yazıyor.

Hemen aklıma uydurma bir pdf dosyası yapmak geldi hızlıca yaptım whatsapp ta ön izlemede banka pdf dekontu olarak görünüyor ama açtığın zaman altında 28cm lik bir zenci şeysi ekledim ve g.t.ne sok yazdım sonra engelledim adiyi
HASKDJDJŞJDSXNSJ

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
selahaddin dimlioğlu
2.el ps5 alırken adam sahibinden linki verdi fiyat da biraz ucuzdu param güvende ile aldım. Sonrasında baktım uygulamada sipariş gözükmüyor, anladım ki adamlar siteyi kopyalamış, parayı sitedeki ibana yollamıştım ama iban adamların tabi ki.Parayı gönderirken e ticaret ödemesi ve playstation 5 bedeli yazdım peşine düşersem sonuç alabilir miyim?Whatsapp konuşmalarımız falan var. Teşekkürler.
Polise söyleyin,Sahibinden'le iletişime geçin.Bunlar işe yaramazsa panelci birini bulun evlerine 800 tane pizza yollatın:D

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
2.el ps5 alırken adam sahibinden linki verdi fiyat da biraz ucuzdu param güvende ile aldım. Sonrasında baktım uygulamada sipariş gözükmüyor, anladım ki adamlar siteyi kopyalamış, parayı sitedeki ibana yollamıştım ama iban adamların tabi ki.Parayı gönderirken e ticaret ödemesi ve playstation 5 bedeli yazdım peşine düşersem sonuç alabilir miyim?Whatsapp konuşmalarımız falan var. Teşekkürler.
hocam ne kadar para verdiniz adamlara

Gökberkk

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Gökberk Okçu
Hocam aynı durumu bizzat yaşadık, babam yine böyle bir robot süpürge aldı ve sahte siteymiş, suç duyurusunda bulundu, karşı tarafın banka hesabına bloke koyuldu. Para Cumhuriyet başsavcılığı tarafından geçtiğimiz günlerde hesabına gönderildi, bu olay 2022 Kasım-aralık ayında falan yaşanmıştı. Belki işinize yarar diye aktarayım dedim.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,273
İsim
Berkecan Ergin
Savcılığa gidiyorsun şikayet veriyorsun, sonuçta konuşmalar vs duruyor. Çıktı al dosyaya eklettir. Dolandıran arkadaşlar sana ulaşmaya çalışır birkaç ay içerisinde :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mehmet Ali Koç
Nasıl bişey yapamaz sen savciliga başvurunu yap kardeşim ne olur ne olmaz.
Bankada gezen 1 lirayi bile bulursun yeterki uğraşmak iste. Adam parayı ATM'den çekince video kayıtları vs o gün çıkarılır ama genelde böyle tipler Steam skin vs alıyor paranin en son nereden çekildiği zor bulunuyor.
Sen yinede başvur geçmiş olsun
Usta bana biraz bilgi verir misin tanıdığım avukatlar var ama dalga konusu olmak istemiyorum yaş18 babama söylesem bir fırça da ondan yemek istemem nasıl yapayım

Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Selim
benim iki olayım oldu buna benzer sonuç alamadım. izleri sürülemiyor. dolayısı ile siber suçlarda ilgilenmiyor. geçmiş olsun.

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
922
İsim
Rusty
Usta bana biraz bilgi verir misin tanıdığım avukatlar var ama dalga konusu olmak istemiyorum yaş18 babama söylesem bir fırça da ondan yemek istemem nasıl yapayım
İlcene yakın en yakın adliyeye gidiyorsun internet uzerinden dolandirildigini soyluyorsun. Elindeki kanitlari, yazışmaları, fotoğraflar,belgeler vs. hepsini bir cd ya da USB atıp savcılığa veriyorsun. Gerekli soruşturmayı onlar yapacaktır. Avukatlik bir durum yok bence

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Ertuğrul Bolat
Bulunduğun ildeki emniyet müdürlüğü siber suçlara suç duyurusunda bulunman gerekiyor.

Aedcre

80+
Parayı gönderdiğin hesabın ad soyad ve telefon numarasını özelden atar mısın? Gönderdiğin hesabın adı soyadı ile telefon numarası sahibi bakalım örtüşüyor mu? Parayı transfer ederken açıklama yazman iyi olmuş. Peşini bırakma bu işin geçte olsa sonuç alırsın.

brsokcu

80+ Bronze
Hocam geçmiş olsun ama mantıken 4.5 a ps5 biraz enteresan değil mi ?

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin
knkm iban daki isimden şahsı şikayet et ve bu numarası olan şahsı da şikayet et umarım bir şeyler yapılabilr de bu 100 yıllık olay bu oltaya nasıl düştün

Top Bottom