Hocam birkaç kere deneyin oluyor. 1 Haftadır ara ara bende de oluyor. Sözleşme çıkarsa onu da şimdi atlayın yapıp öyle deneyin. Mesaj attım desteğe. Üzerinde çalışıyoruz genel bir sorun Dediler.Böyle bir sorunla karşılaşıyorum kaldırdım yeniden sitesinden indirip kurdum yine aynı arkadaşımda da böyle
(konuyu nereye açacağımı bilemedim umarım doğru yere açmışımdır)
Tamam hocam sözleşmeyi atla deyince de oyuna girerken hata veriyor bakalım bekleyeceğiz gibi şuanlıkHocam birkaç kere deneyin oluyor. 1 Haftadır ara ara bende de oluyor. Sözleşme çıkarsa onu da şimdi atlayın yapıp öyle deneyin. Mesaj attım desteğe. Üzerinde çalışıyoruz genel bir sorun Dediler.
Sürekli deneyin bir yerden sonra giriyor. Garip bir mekanizma. Demin AC Odyssey gireyim dedim delirtti beni sağolsun Ubisoft Connect.Tamam hocam sözleşmeyi atla deyince de oyuna girerken hata veriyor bakalım bekleyeceğiz gibi şuanlık
Arkadaşla denedik 2-3 kez hiçbirinde giremedik maalesef girsek bile oyuna girerken sorun çıkarıyorbazen giriyor bazen girmiyor şimdi denedim ben girebildim. Sözleşme kabul etme kısmında "ask me later" butonuna tıklayıp girmeyi dene tabii kullanıcı adı ve şifre girme kısmını geçebiliyorsan.
far cry 5 coop oynuyorum sorun olmuyor watch dogs 2 ye girince arkadaşa bağlanamıyorum connecting to servers'ta takılı kalıyor birkaç gündür böyle bakalım ne zaman düzelecekTamam hocam sözleşmeyi atla deyince de oyuna girerken hata veriyor bakalım bekleyeceğiz gibi şuanlık
Ubisoft dan ne bekliyoruz kiSürekli deneyin bir yerden sonra giriyor. Garip bir mekanizma. Demin AC Odyssey gireyim dedim delirtti beni sağolsun Ubisoft Connect.
İnşallah biran önce düzeltirler bende arkadaşımla division 2 giremiyorumfar cry 5 coop oynuyorum sorun olmuyor watch dogs 2 ye girince arkadaşa bağlanamıyorum connecting to servers'ta takılı kalıyor birkaç gündür böyle bakalım ne zaman düzelecek