Neler Yeni

Ubisoft connect giremiyorum

Böyle bir sorunla karşılaşıyorum kaldırdım yeniden sitesinden indirip kurdum yine aynı arkadaşımda da böyle
(konuyu nereye açacağımı bilemedim umarım doğru yere açmışımdır)

Ekler

• Ekran Görüntüsü (209)_LI.jpg
    Ekran Görüntüsü (209)_LI.jpg
    270.4 KB · Hit: 36

Satashke

80+ Bronze
Böyle bir sorunla karşılaşıyorum kaldırdım yeniden sitesinden indirip kurdum yine aynı arkadaşımda da böyle
(konuyu nereye açacağımı bilemedim umarım doğru yere açmışımdır)
Hocam birkaç kere deneyin oluyor. 1 Haftadır ara ara bende de oluyor. Sözleşme çıkarsa onu da şimdi atlayın yapıp öyle deneyin. Mesaj attım desteğe. Üzerinde çalışıyoruz genel bir sorun Dediler.

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
bazen giriyor bazen girmiyor şimdi denedim ben girebildim. Sözleşme kabul etme kısmında "ask me later" butonuna tıklayıp girmeyi dene tabii kullanıcı adı ve şifre girme kısmını geçebiliyorsan.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam birkaç kere deneyin oluyor. 1 Haftadır ara ara bende de oluyor. Sözleşme çıkarsa onu da şimdi atlayın yapıp öyle deneyin. Mesaj attım desteğe. Üzerinde çalışıyoruz genel bir sorun Dediler.
Tamam hocam sözleşmeyi atla deyince de oyuna girerken hata veriyor bakalım bekleyeceğiz gibi şuanlık

• Konu Sahibi Konu Sahibi
bazen giriyor bazen girmiyor şimdi denedim ben girebildim. Sözleşme kabul etme kısmında "ask me later" butonuna tıklayıp girmeyi dene tabii kullanıcı adı ve şifre girme kısmını geçebiliyorsan.
Arkadaşla denedik 2-3 kez hiçbirinde giremedik maalesef girsek bile oyuna girerken sorun çıkarıyor

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
Tamam hocam sözleşmeyi atla deyince de oyuna girerken hata veriyor bakalım bekleyeceğiz gibi şuanlık
far cry 5 coop oynuyorum sorun olmuyor watch dogs 2 ye girince arkadaşa bağlanamıyorum connecting to servers'ta takılı kalıyor birkaç gündür böyle bakalım ne zaman düzelecek

Sürekli deneyin bir yerden sonra giriyor. Garip bir mekanizma. Demin AC Odyssey gireyim dedim delirtti beni sağolsun Ubisoft Connect.
Ubisoft dan ne bekliyoruz ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

far cry 5 coop oynuyorum sorun olmuyor watch dogs 2 ye girince arkadaşa bağlanamıyorum connecting to servers'ta takılı kalıyor birkaç gündür böyle bakalım ne zaman düzelecek
İnşallah biran önce düzeltirler bende arkadaşımla division 2 giremiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,601
Üyeler
163,854
Son üye
adenpp2
Top Bottom