Carpe Diem
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 518
Oynu olmayan alabiliyor mu
Alabiliyor. Ben mesela öyle RDR 2'yi almadım ama RDR online paralarını aldım. Artık RDR2 aldığımda öyle oynarım.Oynu olmayan alabiliyor mu
Benim de bu kadar bağımlılık yapan bir şey görmedim. Oyunun esprisi de yok sadece "WL" kazanmaya çalışıyorsun. Oyunu sevmesem bile 3 yıl oynadım. Üstüne de en az 200 TL para yatırmışımdır.Ubisoft denince nedense aklıma direk growtopia geliyor
Hiç para yatırmadım 4 yıldır oynuyorum artık ubisoft denince assain serisi değilde direk growtopia geliyorBenim de bu kadar bağımlılık yapan bir şey görmedim. Oyunun esprisi de yok sadece "WL" kazanmaya çalışıyorsun. Oyunu sevmesem bile 3 yıl oynadım. Üstüne de en az 200 TL para yatırmışımdır.
Benim de ve de türk kitlesi çok küfürbaz ona rağmen bağımlılık yapıyor 2 ay önce bıraktım bu sebeplerden scam vs. de yedim (1dl). ama bağımlısı yaptı beni 2 aydır oynamamak için zor tutuyorum kendimiHiç para yatırmadım 4 yıldır oynuyorum artık ubisoft denince assain serisi değilde direk growtopia geliyor![]()
Bende summer event de 7dl zarar ettim 3dl kaldı ondan da csn oynadim all lose sonra zarar ettim ondan beri oyundm zevk almıyorum ama şu pc mi dizersem comeback atcamBenim de ve de türk kitlesi çok küfürbaz ona rağmen bağımlılık yapıyor 2 ay önce bıraktım bu sebeplerden scam vs. de yedim (1dl). ama bağımlısı yaptı beni 2 aydır oynamamak için zor tutuyorum kendimi