Neler Yeni

Uçakta bagaj çantası tipi önemlimi?

efew0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Efe
Yurt dışına çıkacağım ve bu benim ilk uçağa binişim olacak. Arkadaşım bagaja sadece valiz verebilirsin diyor. Biraz sallıyor gibime geldi ama yinede sormak istedim. Bende silindir çanta var ve baya büyük. 1 ay kalacağım için valiz almak istemedim. Sorun çıkarmaz demi valiz olmaması.

OnurCiftci26

80+ Bronze
Yurt dışına çıkacağım ve bu benim ilk uçağa binişim olacak. Arkadaşım bagaja sadece valiz verebilirsin diyor. Biraz sallıyor gibime geldi ama yinede sormak istedim. Bende silindir çanta var ve baya büyük. 1 ay kalacağım için valiz almak istemedim. Sorun çıkarmaz demi valiz olmaması.
Kabine almak için 55X35X20 boyutlarında olması ve genellikle 8 KG üstü kabul edilmiyor. Bu boyut ve kilodan büyükse uçak altına verebilirsin ancak havayolları ücret alabiliyor yurtdışı uçuşlarında.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Uçak altına vereceksen önemli değil, ssdece kilosuna göre ücret alırlar. Kabine sokmak için ise belli bir ölçüyü ve kiloyu geçmemesi gerek.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
Bilet aldığın ekranda yazar bagaj hakkın

efew0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kabine almak için 55X35X20 boyutlarında olması ve genellikle 8 KG üstü kabul edilmiyor. Bu boyut ve kilodan büyükse uçak altına verebilirsin ancak havayolları ücret alabiliyor yurtdışı uçuşlarında.
Uçak altına vereceksen önemli değil, ssdece kilosuna göre ücret alırlar. Kabine sokmak için ise belli bir ölçüyü ve kiloyu geçmemesi gerek.
Bilet aldığın ekranda yazar bagaj hakkın
Bagaj hakkımı biliyorum. Büyük ihtimal çanta 8Kg ustund olacak. Sadece çantanin tipi bavul gibi olmadığı için sıkıntı olur mu diye merak ettim. Arkadaşım illa bavul olacak dediği için ama pek doğru gelmedi bu dediği. Kısaca uçak altına el bagajı alınıyor mu?

Son düzenleme:

keremgencer_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Kerem Gencer
Kısaca uçak altına el bagajı alınıyor mu?
Alınıyor ama biletinizde kabin bagajına ek bagaj hakkınız olması gerekiyor. Eğer ek bagaj hakkınız yoksa sadece kabin bagajı alabilirsiniz ve bu kapsamda 8 kilo üstüne ne kadar çıktığınıza ve check-in yaparken size denk gelen kişinin vicdanına bağlı olarak uçuk fiyatlar ödemeniz gerekebilir. Bagajınızın tipi önemli değil kurallar dahilinde karton kutu bile alabilirsiniz (atılırken açılır o ayrı konu).

Top Bottom