- En İyi Cevap
- 100
Dahası
Bu konuyu nasıl 15 dakikada 5 sayfa yapmayı becerdiniz, bide gecenin 12'si
Neyse 100 yıla bineriz heraldeTmm
Ne dedim ki . Biz de yaptık dedim la sadece
VaYyyyyyyyy beeeee o neydi gizzzz. Cappuccino köpükü bile cöktü.Bunun uğruna kurşun yemezsin ama 5600XT uğruna kurşun bile yersin sen
Bu konuyu bu saatte nasıl 15 dakikada 5 sayfa yapmayı becerdiniz.
konu arabadan çıktı ve @Rambo_87, @Furkan Aslan ve ben varımBu konuyu bu saatte nasıl 15 dakikada 5 sayfa yapmayı becerdiniz.
100 yıl sonra "zamanında bunlar 1 milyon tl idi yiğen şimdi heç alınmaz" derizNeyse 100 yıla bineriz heralde
Kurşun da atarımBunun uğruna kurşun yemezsin ama 5600XT uğruna kurşun bile yersin sen
Aslanim. Zaten yeterli oluyor. Hepsi sevenim dolu. Düsmanlarimida severim.konu arabadan çıktı ve @Rambo_87, @Furkan Aslan ve ben varım
Uçan arabayı geçtim millet normal arabaya binemiyor.100 yıl sonra "zamanında bunlar 1 milyon TL idi yiğen şimdi heç alınmaz" deriz
Bir amaç için savaşan adam savaçı denilmesinden sıkılmazhocam artık fanboy damgasını vuruyoruz sana ya
hocam rx 570 mi 2070 super miBir amaç için savaşan adam savaçı denilmesinden sıkılmaz
Abi ne güzel pc in var git oyun oyna.Aslanim. Zaten yeterli oluyor. Hepsi sevenim dolu. Düsmanlarimida severim.
bide diger arkadaslarda hype score sayesinde bu durumlara geldik. Isterse 100 sayfaya ciksin. Biz burdayiz. Nokta.
Rx 570 çok daha iyihocam rx 570 mi 2070 super mi
arkdslar harun abimizi report edebilrsiniz yanlş bilgilendimeAbi ne güzel PC in var git oyun oyna.
Forumda ne yapıyon ya?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rx 570 çok daha iyi