Neler Yeni

Ücretli en iyi virüs programı önerisi !

H.Sozer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Hakan SÖZER
Arkadaslar yıllık ücreti kabul edilebilir bir seviyede olup bireysel olarak kullanacağım ve kalitesinin yanında bilgisayarı da arkada çalışırken çok yormayacak bir anti-virüs programı arıyorum. Şuanda McAfee kullanıyorum sizce devam etmeli miyim ? Önerilerinizi ve tecrübelerinizi paylasırsanız sevinirim. İyi akşamlar

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
@Treyarch belki vardır sende bir şeyler.

Wilson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Buğra Keskin
Arkadaslar yıllık ücreti kabul edilebilir bir seviyede olup bireysel olarak kullanacağım ve kalitesinin yanında bilgisayarı da arkada çalışırken çok yormayacak bir anti-virüs programı arıyorum. Şuanda McAfee kullanıyorum sizce devam etmeli miyim ? Önerilerinizi ve tecrübelerinizi paylasırsanız sevinirim. İyi akşamlar
ful yasal bişi istiyorsanız karpersky total security fakat ne kadar pc yoruyor bilgim yok

ayrıca şurdan anti virus puanlarna bakabilirsiniz. https://www.av-test.org/

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Antivirüs yazılımı yerine, Internet Security yazılımları kullanınız. Internet Security yazılımlarında antivirüs ile birlikte tümleşik gelen kişisel ağ güvenlik duvarları bulunmaktadır.

Internet Security yazılımı olarak COMODO Internet Security yazılımını kullanmanız önerilir. Ücretsiz, ve başarılıdır. Lakin default ayarlarında geldiğinde çoğu özelliğinden faydalanamazsınız. Bu sebeple Comodo Internet Security İdeal Güvenlik Ayarları yönergesini uygulayınız.

Yazılımı kurduktan sonra görev yöneticisi üzerinden Secure Shopping'i devre dışı bırakınız. Aksi takdirde sisteminiz her açıldığında arka planda çalışıp, kaynaklarınızı tüketecektir.

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
Kaspersky, Bitdefender gibi virüs üreticileriyle ortak çalışan ve Norton gibi yazılımsal analiz üzerine çok gelişmiş antivirüsler piyasanın en güvenilirleridir. Satın alacaksan bunlardan şaşma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,317
Üyeler
160,674
Son üye
Emreescobaar
Top Bottom