Ücretsiz 3 aylık Gamepass!!! YENİDEN

Sanal kart veya ön ödemeli bir kart ile vereceğim linkte üyelik açıyoruz (kredi kartıda olur daha güvenli olması ve kartınızdan para çekilmemesi için sanal kart veya ön ödemeli kart dedim) ardından sayfayı aşağı kaydırıp xbox teklifi kısmındaki fotoğrafa tıklıyoruz ve 3 aylık xbox gamepass kodumuz karşımıza çıkıyor

bu videoda gördüm inanmayan arkadaşlar videoyu izleyebilir reklam amaçlı paylaşmıyorum

Edit: Vodofone pay uygulaması ile sanal kart oluşturabilirsiniz.

Kod alma sayfasına ulaşamayanlar için link:

Sayfada kod göremiyor veya kodlar şu tarihte yenilenecek tarzında yazılar görüyorsanız telefon veya başka bir tarayıcıdan deneyin

Varsa reklam engelleyicinizi kapatın

Not:Bu kampanyadan faydalanabilmek için daha önce ücretsiz gamepass kullanılmamış bir hesabınızın olması gerekir
Aldım ben fakat daha öncede böyle ücretsiz gamepass kodu kullandığım için kabul etmedi sanırım. Farkli bir hesaptan deneyin oluyor.

Ekler

• IMG_20210813_171806.jpg
    IMG_20210813_171806.jpg
    229.8 KB · Hit: 65
1628871220516.png

bende böyle diyor, aynı dakika arkadaşım aldı. nasıl olabiliyor bu?

sayfayı yeniledikçe yeni kod veriyor, bunların hepsi kullanılabilir mi ?

arkadaşlar kodlar yenilendi. gizli sekmeden hesabınıza girip kodunuzu alabilirsiniz. bende yaklaşık 3dk önce aldım.

arkadaşlar kodlar yenilendi. gizli sekmeden hesabınıza girip kodunuzu alabilirsiniz.
Bunu görüp denedim ve sorunsuz bir şekilde alabildim. Hem bedava anime erişimi hem de 3 ay Gamepass. :)
Fakat kart bilgilerimi girdiğimde doğrulama olarak 1 dolar çekti. Sanırım iade olacak. Sizden de çekti değil mi?

Bunu görüp denedim ve sorunsuz bir şekilde alabildim. Hem bedava anime erişimi hem de 3 ay Gamepass. :)
Fakat kart bilgilerimi girdiğimde doğrulama olarak 1 dolar çekti. Sanırım iade olacak. Sizden de çekti değil mi?
Benim sanal kartta para olmadığı halde üyeliği aldım.

Benim sanal kartta para olmadığı halde üyeliği aldım. 🙃
Crunchyroll'den bahsetmiyorum, bende de çekmedi. Kodu Gamepass'e girerken de kart bilgisi istiyor. Orada doğrulama için 1 dolar çekiyor.

Orada da çekmedi hocam. İlginç.
Ben de başta parasız sanal kartta denedim. Sonuç bu oldu:
1629276655931.png

Müşteri hizmetlerine yazdım, "24-72 saat arasında para iade olacaktır." dedi. Bekliyorum.

Ben çıktığı gün yapmıştım çekmemişti, dün arkadaşım yaptı ve evet 1 dolar çektiler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,262
Üyeler
184,290
Son üye
muhammet3737
Geri