Ciri
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 6
Sanal kart giriyorum bu hatayı veriyor hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başka sanal kartla deneyin hocam nerdeyse herkes sanal kartla aldıAlıntıyı görüntüle
Başka sanal kartla deneyin hocam nerdeyse herkes sanal kartla aldı
bende aldım da kod girilmiyor microsoft store a, gizli sekme den aldım chrome danŞimdi aldım.
Opera gx gizli sekmesinden deneyince kod tükendi diyor ama chrome gizli sekmeden deneyince sorunsuz aldım.
bende de bu hatayı veriyor aynen, galiba abonelik varsa eğer şu an bizde ondan dolayı olabilirKodu aldım fakat girdiğimde next diyemiyorum. ''Kodunuzla birlikte gelen yönergelere göz atın. Farklı bir web sayfasında kullanmanız gerekebilir.'' hatası alıyorum. Sorunun ne olduğunu bilen varsa cevaplayabilir mi?
Kodu girdiğinde hata alıyor musun?
bende de öyle diyor anlamadım nereye girmek lazım?Kodu aldım fakat girdiğimde next diyemiyorum. ''Kodunuzla birlikte gelen yönergelere göz atın. Farklı bir web sayfasında kullanmanız gerekebilir.'' hatası alıyorum. Sorunun ne olduğunu bilen varsa cevaplayabilir mi?
Kodu girdiğinde hata alıyor musun?
Bende şimdi videodaki yorumlara bakıyorum sorun ve çözümlerini öğrenebilmek için çoğu kişi fotoğraf olamadığı için kod sayfasına gidememiş onun çözümü için link ekledim kod bitti diyenler var telefondan veya başka bir tarayıcıdan girince oda düzeliyor daha önce gamepass alınamamış bir hesap olması gerektiğinden zaten videoda bahsedildiği için yazmadım ama onuda ekleyelim sorun yaşayanlar içinaldım hocam, sayfayı kapatıp açtım kodu verdi, kodu kabul etmedi bende daha sonra başka bir hesapla giriş yaptım kabul etti allah razı olsun.
arkadaşlar daha önceden gamepass aldıysanız kabul etmiyor yeni hesap açıp öyle yapın, konu sahibi bu detayı ekler misin ona göre yapsın arkadaşlar
Yeni microsoft hesabında kullanabilirsin.Alıntıyı görüntüle
:I
bende aldım da kod girilmiyor microsoft store a, gizli sekme den aldım chrome dan
bende de bu hatayı veriyor aynen, galiba abonelik varsa eğer şu an bizde ondan dolayı olabilir