Güvenli bir şekilde nasıl indirebilirizcrackli adobe premiere
climphamp iş yapiyor movie makerde çok eski ama baya işimi göruyor (arkadaşlara shitpost yaparken baya iyi efektler var iş yapiyo)Arkadaşlar o kadar profesyonel bişey beklemiyorum ama kaliteli olursa sevinirim instagramda küçük videolar için edit programı önerebilir misiniz?
Capcut gibi filigran içeren program olmaması daha iyi
Şu an bir bilgim yok, 2022'de 2020 versiyonunu araştıra araştıra bir şekilde kendi başıma bulmuştum. Tahminimce o linklerin hepsi ölüdür. Sen de indireceksen 2020 versiyonunu indir, daha stabil ve plugin aktarmak daha rahat.Güvenli bir şekilde nasıl indirebiliriz
climchampi biliyorum herhalde microfosftun programıydı ama aşırı sade. movie makeri denerim teşekkürlerclimphamp iş yapiyor movie makerde çok eski ama baya işimi göruyor (arkadaşlara shitpost yaparken baya iyi efektler var iş yapiyo)
pro yoksa fligran oluyor diye biliyorumCapCut zaten filigransız?
capcut eski sürüm indirilip kullanılaiblir yazınca çıkıyor nadiren otomatik güncelliyor ama dosyalardan eski sürümü açınca düzeliyorArkadaşlar o kadar profesyonel bişey beklemiyorum ama kaliteli olursa sevinirim instagramda küçük videolar için edit programı önerebilir misiniz?
Capcut gibi filigran içeren program olmaması daha iyi
Ben bilgisayarda da kullandım mobilde de. İstemiyorpro yoksa fligran oluyor diye biliyorum
bende istiyor ikisinde deBen bilgisayarda da kullandım mobilde de. İstemiyor