Neler Yeni

Ücretsiz epic games GTA 5

Mazlum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mazlum
Arkadaşlar epic gameste GTA 5 14 mayıs'a kadar ücretsiz. Oyunu kütüphaneye ekledim ama pc de yeterli yer yok. Oyunu daha sonra ne zamana kadar pc ye yükleyebilirim. Ya da şöyle sorayim GTA 5 ücretli olduktan sonra kütüphanedeki GTA 5 de ücretli mi kalacak yoksa kütüphanede sürekli olarak mi ücretsiz kalacak

ByTabak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa DANIŞ
Kardeşim Oyunu Eklediysen Kütüphaneye Artık Sonsuza Kadar Senin İndirsende Olur İndirmesende

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
King
Arkadaşlar epic gameste GTA 5 14 mayıs'a kadar ücretsiz. Oyunu kütüphaneye ekledim ama PC de yeterli yer yok. Oyunu daha sonra ne zamana kadar PC ye yükleyebilirim. Ya da şöyle sorayim GTA 5 ücretli olduktan sonra kütüphanedeki GTA 5 de ücretli mi kalacak yoksa kütüphanede sürekli olarak mi ücretsiz kalacak
Sürekli hesabında kalacak istediğin zaman yükleyebilirsiniz

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Onur Can
Oyun senin oldu artık istersen 10 sene sonra oyna para falan vermeyeceksin.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Oyun surekli olarak sende kaliyor

Mazlum

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mazlum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sagolun. Ama key kodu nasıl girecem daha sonra yukledikten sonra. Kusura bakamayım ilk kez bir platformdan oyun indiriyorum da ki gerçekten emin siniz değil mi sürekli ücretsiz olacağından ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Kami
Sagolun. Ama key kodu nasıl girecem daha sonra yukledikten sonra. Kusura bakamayım ilk kez bir platformdan oyun indiriyorum da ki gerçekten emin siniz değil mi sürekli ücretsiz olacağından ?
O kadar kişi evet ücretsiz demiş neden hala soruyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
King
Evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

O kadar kişi evet ücretsiz demiş neden hala soruyorsun
İlk defa yapıyorum dedi sorun değil benim için

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
ücretsiz diyoruz ya sınırsız istediğin zaman indir oyna epic games açıklama yapmış zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Epic Kasası her Perşembe TSİ 18.00'da mükemmel bir ÜCRETSİZ oyun vermek için 2020 MEGA İndirimi süresince açık olacak. Sonsuza kadar senin olacak! Her hafta farklı bir yeni ÜCRETSİZ oyun olacak, bu yüzden kaçırma! İlginç bir bilgi! Epic Games Store'u bir tarayıcıda açarak ücretsiz oyunları telefonundan edinebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,115
Üyeler
164,441
Son üye
enes uzumluoglu
Top Bottom