•KoRkMaZ•
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 641
- İsim
- Hasan Korkmaz
- İlgilendiği Kategoriler
- OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
evet sizler hala ATATÜRk'ün arkasına sığınmaya devam edin. ben inşaat işi yaptığm için depremde kepçeleri oraya göndermiştik. müdür hala oralarda inşaatları takip ediyor. yapılan ve teslim edilen konutlar da görevli. tabi eksik hala var. yani sen savunmaya devam et herkesin kendi özgürlüğü ben demiyorum istediğini boykot et. ingiliz köpekleri sizi sizin zaten bu ing amerıkları sevdanız bitmez. yurtdışı ülkereleri neye tepki veriyorsa sizler de ona tepki veriyorsunuz. feto işi olsaydı o darbe olmaz başında erdoğandan daha kötü birisi olurduBizzat deprem bölgesindeyim ve daha halen millet konteynır kentlerde kalıyor. İsrail ve Filistin meselesine gelirsekte ikisininde canı cehenneme elin arabı için boykot yapacağıma MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ün bize emanet ettiği cumhuriyet’i korumak için boykotumu yaparım. Alayınız koyunsunuz Fetöcülerle olan teröristlerle kolkola olan dinle oy toplayan bir ahmaksınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sana gelirsek koyun kardeş soğan ekmek yemeye devam et sen senin askerini sana ihanet eden din kardeşi diyip gezdiğin arapları savunmaya devam et doğru yoldasın