Neler Yeni

🔥🔥ÜCRETSİZ GEFORCE NOW YENİ ÜYELERE 8 SAATLİK ÜYELİK🔥🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,145
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_
Bu muhabbetler yokkende boykottu. Milletin globalde aldığı üyelik varken onlar para vermişken üyelikleri iptal edip paralarını geri vermediler. Üstüne verdikleri hizmet rezaletten beter. Alma bence bunlara para kazandırma. Turkcell kimin araştırırsan görürsün ayrıca
Hizmetleri ne kadar iyileşmeye çalışsa da kötü hala. Telekomların hepsi sorunlu zaten, birçok olayda gördük çalışmadıklarını. Çok güven kaybettiler, geri kazanmak için böyle kampanyalarla müşteri çekiyorlar.

İlla da denemek istiyorsan bedava zaten deneyebilirsin. Ücretliyi çok önermem açıkçası ama yeni incelemelerine göz at istersen ne kadar değişmiş diye. Bildiğin, güvendiğin varsa birileri onların incelemesine bak.
@forzabagimlisi ve üstteki arkadaşın da dediği gibi, bu hep boykottu, üzerine Game+'ın sahibi Turkcell, Turkcell'in yetkilileri (mi neyse işte) de direkt olarak ampüle bağlı olduğundan x2 boykota giriyor hatta.

Her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim, kullanmayacağım.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
654
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
sizin de boykatınızında alayınıza başlıcam artık ya kesin sesinizi ya da forumdan defolun. bu nedir diye sormak için geldim. yok boykot mu bu turkcel para kazanacaksa almam falan. siz çocuk musunuz arkadaş bi susun da forumun kurulma amacına uygun olan bilgiye ulaşalım. israilde bebekler hala ölürken inadına israil malı alacağım diyen soysuzlar varken bugün akp hırsızlarıyla chp hırsızları birbirine girmişler sidik yarıştırıyorlar resmen.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Baran Kut

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
654
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Baran Kut
öyle değil ne işe yarıyor yani bu ne için kullanılıyor vs
Buluttan oyun oynuyorsun hocam. Elinde oyun kaldıracak cihazın yoksa, yeteri kadar güçlü değilse veya telefon /tablet üzerinden oynamak istiyorsan, buradan alıyorsun abonelik, sonra da belli süre içerisinde oynuyorsun. Çok yoğunsa biraz gecikmeli girilebiliyor oyunlara, onu hala çözememişler.

Onun denemesi işte 8 saat vermişler.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
654
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Buluttan oyun oynuyorsun hocam. Elinde oyun kaldıracak cihazın yoksa, yeteri kadar güçlü değilse veya telefon /tablet üzerinden oynamak istiyorsan, buradan alıyorsun abonelik, sonra da belli süre içerisinde oynuyorsun. Çok yoğunsa biraz gecikmeli girilebiliyor oyunlara, onu hala çözememişler.

Onun denemesi işte 8 saat vermişler.
ilk defa duydum ve böyle bişey mümkün olması da enteresanmış. teşekkür ettim reis

A_TURAN_A

80+ Bronze
sizin de boykatınızında alayınıza başlıcam artık ya kesin sesinizi ya da forumdan defolun. bu nedir diye sormak için geldim. yok boykot mu bu turkcel para kazanacaksa almam falan. siz çocuk musunuz arkadaş bi susun da forumun kurulma amacına uygun olan bilgiye ulaşalım. israilde bebekler hala ölürken inadına israil malı alacağım diyen soysuzlar varken bugün akp hırsızlarıyla chp hırsızları birbirine girmişler sidik yarıştırıyorlar resmen.
Bir taraf israil ürünleri için de her konuya boykot yazıp konuların içine ettiler , şimdi de diğer taraf her konuya boykot yazıp konunun içine ediyor değişen bir şey yok cidden. boykot yapan da yapmayanla kava ediyor konu kitleniyor 3 yaşında ki arkadaşlar yüzünden.

zartzurthesap

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
fb düşmanı
Hay sizin İsrail’inize de Filistin’inize de burası Türkiye zaten ülkede bi ton sorun var. Başka ülkeler beni ilgilendirmiyor.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
654
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Hay sizin İsrail’inize de Filistin’inize de burası Türkiye zaten ülkede bi ton sorun var. Başka ülkeler beni ilgilendirmiyor.
bak damladı bitanesi birader bak beynini kullan burası senin dar ya da geniş düşüncelerini başkalarına aktarabileceğin bir yer değil bu rası teknoloji forumu. git çevrende kime ne diyorsan de. beni ve benim gibi kişileri de senin gibiler ilgilendirmiyor. ha bu arada israil'in almayı istediği sınırlarda türkiye de var hani bilmiyorsundur falan söyliyim.

Parraking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ahmet sert
Çoluk çocuk hocam bende geçen yazdım burası sıcak fırsatlar siyaset yeri değil diye ama forumda anlamayan kendi düşüncesini ifade etmek için her şeyi mübah gören zihniyetler var adminler de yetişemiyor bu çocukların hızlarına

A_TURAN_A

80+ Bronze
Çoluk çocuk hocam bende geçen yazdım burası sıcak fırsatlar siyaset yeri değil diye ama forumda anlamayan kendi düşüncesini ifade etmek için her şeyi mübah gören zihniyetler var adminler de yetişemiyor bu çocukların hızlarına
Birde fikirlerini diretip hakaret edip uygulatmaya çalışıyorlar sonra da hak özgürlük diyorlar . Bu çocuklar siyaset yapacak diye güzelim konular kilitleniyor.

Parraking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ahmet sert
Birde fikirlerini diretip hakaret edip uygulatmaya çalışıyorlar sonra da hak özgürlük diyorlar . Bu çocuklar siyaset yapacak diye güzelim konular kilitleniyor.
Bende bunu söylüyorum hocam kendi düşüncesi neyse ne banane gitsin başka yerde tartışsın niye kendi düşüncesini alakasız bir yerde empoze etmeye uymayanlarada hakaret edip linçlemeye çalışıyorlar, kaç gündür sıcak fırsatlara mı yoksa siyaset meydanına mı bakıyorum belli değil

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,749
Üyeler
172,729
Son üye
samet01
Top Bottom