içlerinden valorant cs hariç en iyisi hangisiapex cs valo lol tf2 cod warzone
10 yıl oldu lole başlayalı oynama onun dışında ne yaparsan yap tavsiyem apex'tir çok zevkli güncellemeler ile sistem kaldırmaz oldu ama olsun apex candıriçlerinden valorant cs hariç en iyisi hangisi
durbi eskilere gidelim wolfteamücretsiz baya güzel bi oyun önerisi online olursa iyi olur
oyunlara bakarken apex i yanlışlıkla yarısını indirmişim10 yıl oldu lole başlayalı oynama onun dışında ne yaparsan yap tavsiyem apex'tir çok zevkli güncellemeler ile sistem kaldırmaz oldu ama olsun apex candır
İndirerseniz haber verin ben hemen gelirim bos çarladurbi eskilere gidelim wolfteam
Ben oyunu bıraktıgım ensan hesap 3 yıldızdı red bombası mavi bomda 7bin gündü şuan hesap neoldu bilmemİndirerseniz haber verin ben hemen gelirim bos çarla
sararrr ilk 5-6 saat ısınma gibi düşün itemleri öğren çok basit zaten karışık değil ben hızlı oynanışı için seviyorum fortnite ve pubg gibi yavaş değil karakterler baya hızlı zevklidir hele yanına birini bul 2 kişi çok zevkli olur benim kimsem yoktu orası ayrı ama neyse bulursun senoyunlara bakarken apex i yanlışlıkla yarısını indirmişim