Neler Yeni

Ücretsiz Patates Soğan Dağıtımı

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz dostlar.Benim fikrim sanki milyarlarca yardım yapılmış gibi patates dağıtırken fotoğraf çekinmek bir tuhaf ama bura Türkiye pardon

Ekler

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    73.2 KB · Hit: 158

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Patatesçi geldi soğancı geldi.

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kimi zaman milleti bir alanda toplayıp üstlerinden çay atarlar, kimi zaman böyle poz verirler. Böyle şeyleri gördükçe fazladan gıcık kapıyorum.
sen bi keyif çayı iç al attık havada çabuk la düşüyo

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben uzun düşünceler içerisine girdim bir kaç gün ve kafayı sıyırdım.Videolar izliyorum yaşlı dayılar zaten fiyasko adam diyor 2 k alıyorum mis gibi yetiyor şükretmeyi bileceksiniz diyor.Valla malum partiye oy atanların yarısı zaten yaşlı dayılar kimisi bilmeden atıyo zaten çok berbat durumdayız patates dağıtıp amerika gibi ayda 5k dolar vermiş gibi övünüyoruz.Neyse günün sözüyle kapatayım.
Fakire şükretmeyi öğreteceksin ki ! Zenginin rahatı bozulmasın.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz dostlar.Benim fikrim sanki milyarlarca yardım yapılmış gibi patates dağıtırken fotoğraf çekinmek bir tuhaf ama bura Türkiye pardon
Ben kesinlikle iktiartı destekleyen biri değilim bundan sonra Türkiye'yi 3 senede arşa da çıkarsa desteklemem ama en azından vatandaşın cebinden çaldığının belli bir kısmını geri koyuyor giderken bunları isteyemeyeceğimiz için tamamen kazıklanmış olmaayalım

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Ben kesinlikle iktiartı destekleyen biri değilim bundan sonra Türkiye'yi 3 senede arşa da çıkarsa desteklemem ama en azından vatandaşın cebinden çaldığının belli bir kısmını geri koyuyor giderken bunları isteyemeyeceğimiz için tamamen kazıklanmış olmaayalım
Mesaj otomatik birleştirildi:

güzel site olmuş :D

Sitede diyorki 84 milyon vatandaşımızın her birine 1500 dolar yani 12.102 TL nakit pandemi yardımı yapılabilirdi.Konu burda bence biter daha devam etmeye gerek yok.

Sitede diyorki 84 milyon vatandaşımızın her birine 1500 dolar yani 12.102 TL nakit pandemi yardımı yapılabilirdi.Konu burda bence biter daha devam etmeye gerek yok.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren

güzel site olmuş :D
kendime 8 ekmek 2 doz aşı bir de 85 tane burj khalifa aldım allaha emanet olun ben kaçıyorum ve ortadan kaybolcam ama benim kadar başınıza taş düşcek

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
kendime 8 ekmek 2 doz aşı bir de 85 tane burj khalifa aldım allaha emanet olun ben kaçıyorum ve ortadan kaybolcam ama benim kadar başınıza taş düşcek
12 tane ada aldım bunlara 5 adet havaalanı aradaki ulaşımı sağlamak için ayrıca 15 adet köprü 4 adet otoban ve 20 adet gemi.Uzay faaliyetlerini arttırmak için 25 adet space x aldım.Gösterişten taviz verilmez 100 adet bünyeme 100 adet halka mercedes s600 guard aldım.Dış güçlere karşı savunma olarak 20 tane f-35 çektim altıma.Korona falan olursak diye 45 tane aşı aldım.100 tane adaya ilk gelenlere dağıtmak için iphone 12 pro max sonra yine ilk gelenler için 50 kilo pirzola bi ziyafet verelim yani dimi.Ondan sonra 43 tane havuzlu villa olmak üzere 11 tanede 2+1 ev aldım.Son olarak yatırım içinde 200 adet 5 lt lik ayçiçek yağı ve 20 adet bitcoin para bitti ben kaçar adama keyif çayımı yudumlayacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,855
Üyeler
161,925
Son üye
banetlliğ
Top Bottom