Neler Yeni

Ücretsiz Patates Soğan Dağıtımı

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Sen şimdi Konya'da üretilip yerli ve milli çomarkopteri de bilmiyorsundur. Pis vatan haini siz anca heykel yaparsınız ama biz daha iyisini yaparız.
şahsım şahsım şahsım şahsım şahsım - inci sözlük
bu ne lan dcb xcv nhgmgh tövbe bismillah allah affetsin esfdbdb 2023 inşallah herkes engel olsada aç insanlarımızı çarıklarla aya gönderecez

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Siyaset yüzünden kimseye hakaret etmedim, etmem de. Seviyenizi belli ediyorsunuz sadece.
Mesaj otomatik birleştirildi:

güleyim bari sende önce benim soruma cevap ver o zaman en başta sormuştum ama sen 15 sayfa yazı atmıştın
Neden Erdoğan'ı desteklediğimi sordun. Bende cevapladım. Sen de, işine gelmediği için hiçbirine yanıt veremedin. İçten içe haklı olduğumu biliyorsun fakat kabullenemiyorsun işte.

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Yazdıklarımı okumamışsın bile. Ben hükümet eleştirilemez demedim fakat yaptığı iyi şeyleri de bir kez takdir edin yazdım. Yaptığı onca iyi şeyi de ekledim, madde madde. Sense hiçbirine yanıt vermedin.

Ekonomi durumunda ise, uluslararası kuruluşların yaptığı analizi kaynak göstererek yolladım sana. Ben demiyorum, onlar gelişmekte olduğumuzu söylüyor. Hani, o kuruluşlardan birisi bile Türkiye'nin puanını düşürse ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz Twitter gibi ortamlarda. Puanımızı yükselttiklerinde ise, herkes sus pus oluyor.
sen çok yanlış yoldasın sana anlatsamda anlayacak kafaya sahip değilsin sen bildiğini okumaya devam et.Zaten 2023 te yallah vurucaz tekmeyi ülke güzel biride seçilirse düzene girecek sen sadece uzaktan izle fazla kafana takma.Ekomimiz pandemiden kötü zaten ve hatta büyüyor çok şükür başka ülkelerede aşı vs yolluyoruz allah yolumuzu açık etsin inşallah patates yiyerek doyacaz hadi allah emanet öptüm seni

war20anty

80+ Bronze
sen çok yanlış yoldasın sana anlatsamda anlayacak kafaya sahip değilsin sen bildiğini okumaya devam et.Zaten 2023 te yallah vurucaz tekmeyi ülke güzel biride seçilirse düzene girecek sen sadece uzaktan izle fazla kafana takma.Ekomimiz pandemiden kötü zaten ve hatta büyüyor çok şükür başka ülkelerede aşı vs yolluyoruz allah yolumuzu açık etsin inşallah patates yiyerek doyacaz hadi allah emanet öptüm seni
Sen çok anlayacak kafadasın dostum böyle devam et. Milletin ideolojisiyle alay etmek çok sevdiğiniz bu sistemde var mı ? Burası özgürlükçü, laik bir Türkiye değil mi ? İnsanları düşüncelerine göre yargılamak, onlarla alay etmek var mı bu sistemde ? Yeri gelince özgürlükçü, laik, demokrat olun yeri geldiğinde millete koyun deyin. İlk önce örümcek beynini bir yere bırak ve insanları düşüncelerine göre yargılama. İsteyen istediğini düşünür illa herkes senin gibi düşünmeyecek bu ülkede. İstersen çatla, patla, kudur.

Pudra kafa yapmış galiba kendi partisine laf atmış:ROFLMAO:
Kendi parti derken ? Bir partiyi tutmuyorum dostum bunu açıklamadım. Sende çatlayıp patlayıp kudurabilirsin.

Sabrı insan olamayacak insanlar seviyelerini böyle belli eder size kimse bir şeyle ilgili yargıda bulunmadı koyun demedi. Ama siz insanda olması gereken ahlakı taşımadığınız için bunları söylemeniz normal. Sinirlendiğinde bir hayvan nasıl saldırıyorsa sizde öylesiniz bir farkınız yok :).

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Sen çok anlayacak kafadasın dostum böyle devam et. Milletin ideolojisiyle alay etmek çok sevdiğiniz bu sistemde var mı ? Burası özgürlükçü, laik bir Türkiye değil mi ? İnsanları düşüncelerine göre yargılamak, onlarla alay etmek var mı bu sistemde ? Yeri gelince özgürlükçü, laik, demokrat olun yeri geldiğinde millete koyun deyin. İlk önce örümcek beynini bir yere bırak ve insanları düşüncelerine göre yargılama. İsteyen istediğini düşünür illa herkes senin gibi düşünmeyecek bu ülkede. İstersen çatla, patla, kudur.

Kendi parti derken ? Bir partiyi tutmuyorum dostum bunu açıklamadım. Sende çatlayıp patlayıp kudurabilirsin.

Sabrı insan olamayacak insanlar seviyelerini böyle belli eder size kimse bir şeyle ilgili yargıda bulunmadı koyun demedi. Ama siz insanda olması gereken ahlakı taşımadığınız için bunları söylemeniz normal. Sinirlendiğinde bir hayvan nasıl saldırıyorsa sizde öylesiniz bir farkınız yok :).
Ben bu adamı destekleyenle her türlü dalga geçer ezer biçerim

war20anty

80+ Bronze
İşte yine hala aynı zihniyet hiç değişmemiş oysa Atatürk böyle miydi ? Tabii ki hayır saygı gösterirdi, tam bir yenilikçi ve laikti. Bıraktığı gençliğe bak. Dalga geçer ezer biçermiş. Patla, çatla, kudur destekliyorum. Ayrıca konu kilitlense iyi olur arkadaş haddini aşacak çünkü.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Hem bunu diyorsun; hem de parti desteklemiyorum, tarafsızım diyorsun. Sen tarafsız değilsin ki? Erdoğan'ın karşısında aday olarak kim gelirse gelsin oy vereceksin zaten. Bari adam gibi söyle, parti tutmuyorum ayağına milleti oyalama.

Top Bottom