Neler Yeni

Ücretsiz Patates Soğan Dağıtımı

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Bizim mahalle geldi öyle bir sıra oluştuki anlatamam yol kapandı.Millete sorsan biz beleşçi değiliz derler ama daha bugün sabah dağıtılan beleş su ve bebek bezini almaya gelirler.50-60 yaşındaki dayıları bebek bezi alırken gördüm daha ne diyim.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Ben uzun düşünceler içerisine girdim bir kaç gün ve kafayı sıyırdım.Videolar izliyorum yaşlı dayılar zaten fiyasko adam diyor 2 k alıyorum mis gibi yetiyor şükretmeyi bileceksiniz diyor.Valla malum partiye oy atanların yarısı zaten yaşlı dayılar kimisi bilmeden atıyo zaten çok berbat durumdayız patates dağıtıp amerika gibi ayda 5k dolar vermiş gibi övünüyoruz.Neyse günün sözüyle kapatayım.
Fakire şükretmeyi öğreteceksin ki ! Zenginin rahatı bozulmasın.
Dayi videolarini izleme benim psikolojim bozuldu zor bıraktım izlemeyi.

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Bizim mahalle geldi öyle bir sıra oluştuki anlatamam yol kapandı.Millete sorsan biz beleşçi değiliz derler ama daha bugün sabah dağıtılan beleş su ve bebek bezini almaya gelirler.50-60 yaşındaki dayıları bebek bezi alırken gördüm daha ne diyim.
bi video vardı onun kayıtlı versiyonu işte baklava festivalimi ne vardı herkes saldırıyodu ne stand kalıyodu ne tepsi yokluktan acınacak haldeyiz artık hala şükür diioylar
Mesaj otomatik birleştirildi:

bi video vardı onun kayıtlı versiyonu işte baklava festivalimi ne vardı herkes saldırıyodu ne stand kalıyodu ne tepsi yokluktan acınacak haldeyiz artık hala şükür diioylar
ve geçen bir yakınım bebeği için aşı yaptırdı fiyatı 500 tl mi neymiş parası olmayan artık allah kerim

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Ben hiç patates dağıtarak hava atan bir ülke görmedim, bununla övünüyorsak gerçekten çok yazık, kötü bir şey demiyorum ama bununla övünmek utanç verici. Patates harcayacakları parayı eğitime harcayabilirlerdi diye düşünüyorum.

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Birkaç aydır rüyalarımda yatırımdan parayı kırıp forumdan yanıma birilerini alıp danimarkaya gittiğimi görüyorum.İnş gerçek olur.

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Ben hiç patates dağıtarak hava atan bir ülke görmedim, bununla övünüyorsak gerçekten çok yazık, kötü bir şey demiyorum ama bununla övünmek utanç verici. Patates harcayacakları parayı eğitime harcayabilirlerdi diye düşünüyorum.
eğitime gelene kadar daha aç karnımızı doyuralım hocam

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Birkaç aydır rüyalarımda yatırımdan parayı kırıp forumdan yanıma birilerini alıp danimarkaya gittiğimi görüyorum.İnş gerçek olur.
Rüyaların tersi çıkarmış ama inşallah düzü çıkar bu sefer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,229
Üyeler
161,972
Son üye
Hakoist34
Top Bottom