PC yi yeni almış hocam crack indirmesin bencerdr2 crack kesinlikle oynamalısın. veya ucuz hesap alarak oynayabilirsin
bişey olmaz doğru düzgün biyerden indirirse, ben pc yi aldıktan sonra hemen indirmeye başlamıştımPC yi yeni almış hocam crack indirmesin bence
Hocam ücretsiz açık dünya zor ya . Ama epic ten indirim ve bedava oyun kovalayabilirsiniz . Mesela önceki hafta Futbol Manager bedava olmuştu .Yeni pc aldım, ücretsiz güzel vakit geçirmelik oyun önerirseniz sevinirim.
CS2 indiriyorum şimdi, açık dünya oyunu tarzı oyunları da severim.
Oyunlara para verecek durumun yoksa veya vermek istemiyorsan fitgirl-repacks.site sitesinden oyun indirebilirsin. Benım Steam ve epicte toplam 650 civarı oyunum var ama son gelen zamlardan sonra bütçemi çok aştı ve çok denemek istediğim bir oyun vardı. En güvenilir virüssüz nerden indirebilirim derken bu siteyi buldum. Oyunu ordan kurdum hiç virüs falan da bulaşmadı.Yeni pc aldım, ücretsiz güzel vakit geçirmelik oyun önerirseniz sevinirim.
Kanka açık dünya şart değil her tür olurHocam ücretsiz açık dünya zor ya . Ama epic ten indirim ve bedava oyun kovalayabilirsiniz . Mesela önceki hafta Futbol Manager bedava olmuştu .
The Crew 2 şu an 11 lira epicte. Ben şahsen oynamadım ama harcayacağın vakte değer diyenler var. Metacritic puanı da öyle kötü değildi.Yeni pc aldım, ücretsiz güzel vakit geçirmelik oyun önerirseniz sevinirim.
valla çok çekiniyorum açıkçası aklıma yatarsa denerim bi ara :dOyunlara para verecek durumun yoksa veya vermek istemiyorsan fitgirl-repacks.site sitesinden oyun indirebilirsin. Benım Steam ve epicte toplam 650 civarı oyunum var ama son gelen zamlardan sonra bütçemi çok aştı ve çok denemek istediğim bir oyun vardı. En güvenilir virüssüz nerden indirebilirim derken bu siteyi buldum. Oyunu ordan kurdum hiç virüs falan da bulaşmadı.
ekran kartı mefta oluyor sonrardr2 crack kesinlikle oynamalısın. veya ucuz hesap alarak oynayabilirsin
ne gibi mefta oluyor mesela?ekran kartı mefta oluyor sonra
mining yapılıyor işlevini yitiriyorne gibi mefta oluyor mesela?
sakın girme zaten epic gameste 500 liramı neydi ordan alRiske girmem valla