Bedava 100tl steam kodu, uğraşmaya değer.uğraşıp tcmi falan girsem mi acaba
parayı geri fastpay hesabına verecekmiş kredi kartına çekebilir miyiz ???*Arkadaşlar, biliyorsunuz Fastpayden 100 TL lik tek seferde dijital kod alırsanız 17 sinde geri iade edileceği söylendi.
*Çoğu kişi 100 TL lik Steam kod kalmadığı için alamadı.
*Eğer Fastpay dijital kodlar kismindan Yeşilyurtgame 100 TL lik kod alırsanız; Yeşilyurtgame.com dan üyelik oluşturup verilen kod ile hesabınıza 100 TL bakiye yükleyip ordanda 100 TL lik Steam kod veya 2 tane 50 TL lik kod alabilirsiniz.
Gece 12 de bitiyor. Son kez paylaşalim bilmeyenler alsın.
Fastpaydaki parani tekrar banka kartına gonderebiliyorsunparayı geri fastpay hesabına verecekmiş kredi kartına çekebilir miyiz ???
hocam bugun gittim atmden kartsız işlemlerden yaptım sayenizde 100 tl steam cüzdan kodu aldım kullandım 17sinde gelir inşŞu an direkt steam kod da alınabilir.
Rica ederim. Ben bir şey yapmadım. Bedava 100 TL Steam Cüzdan Kodu için biraz spor yapmanız gerekti.hocam bugun gittim atmden kartsız işlemlerden yaptım sayenizde 100 TL steam cüzdan kodu aldım kullandım 17sinde gelir inş
ah dostum keşke 10 dakika önce atsaydin şu mesajı... 75 TL lik kod aldım önce. sonra 19 TL lik kod aldım. neyse sağlık olsun ucuz yırttım..Bu arada, bilerek aldatmaca yapmışlar.
Uygulamanın "kampanya koşulları" kısmında aşağıdaki gibi bir herhangi bir detay vermemişler.
"100 TL'ye kadar satın alınan dijital kod tutarının tümü, kullanıcıların fastPay hesabına yatırılır."
"100 TL'yi aşan tutarlar için kullanıcıların fastPay hesabına 100 TL yatırılır"
Kampanya koşullarında tutar ve iptal ile ilgili başka bir açıklama bulunmuyor.
Ama Twitter'da bir kullanıcıya böyle cevap vermişler.
Bu bir nevi aldatmaca oluyor.
Bir çok kullanıcı bu yüzden iade alamayacaktır.
Alıntıyı görüntüle
anlamadım genemi kampanya var fastpaydan almışdm ben başka ne var kampanya alayım*Arkadaşlar, biliyorsunuz Fastpayden 100 TL lik tek seferde dijital kod alırsanız 17 sinde geri iade edileceği söylendi.
*Çoğu kişi 100 TL lik Steam kod kalmadığı için alamadı.
*Eğer Fastpay dijital kodlar kismindan Yeşilyurtgame 100 TL lik kod alırsanız; Yeşilyurtgame.com dan üyelik oluşturup verilen kod ile hesabınıza 100 TL bakiye yükleyip ordanda 100 TL lik Steam kod veya 2 tane 50 TL lik kod alabilirsiniz.
Gece 12 de bitiyor. Son kez paylaşalim bilmeyenler alsın.
ben kredi kartı ile aldım..fastpaya 100 lira atıp alacağız demi? Yoksa fastpaya kredi kartlı tanımlayıp alabilir miyiz?