Neler Yeni

Ücretsiz Windows Etkinleştirme

BeKo'O

80+ Silver
Arkadaşlar çok fazla konu okudum orda burda ben bile çözemedim. İlk ömcelikle OEM ve Retail key farkını açıklarsanız sevinirim. Aga birisi diyor oem almayın onlar sıkıntılı bilgileriniz gider çalınır falan, birisi diyor CMD ile yapmayın bilgisayarınız virüslere karşı savunmasız açık kapı haline gelir birisi diyor format atın, o diyor şunu yapın bunu yapın. Allah için açıklık getirin şuna ben bu Windowsu sıfır sıkıntı ve güvenilirlikle ücretsiz aktive edebilir miyim? Ya da illa 1K orijinal lisans mı almak gerek?
Şimdiden teşekkürler...

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Sıfır sıkıntı ile ücretsiz hiç bir şey yapamazsın. Dertsiz tasasız sıkıntısız olsun istiyorsan mecburen 1000tl vermen gerekiyor.

BeKo'O

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
O 1000tl'yi vereceksin aga diyon yani 😄
Vereceksin demiyorum sağ alttaki yazıya razıysan hiç etkinleştirme. Yeter ki yazı gitsin diyorsan CMD'den etkinleştirebilirsin. Buyurun!
Şimdiye kadar kimsede sıkıntı çıkmadı ama çıkmayacağı anlamına gelmiyor. Sen girdiğin sitelere, tıkladığın linklere, indirdiğin dosyalara dikkat edersen sorun yaşama ihtimalin epey bir azalır. Bilgisayarında devlet sırrı saklamazsan hacker girse bile işine yaramayacağı için uğraşmaz(!). :D

BeKo'O

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vereceksin demiyorum sağ alttaki yazıya razıysan hiç etkinleştirme. Yeter ki yazı gitsin diyorsan CMD'den etkinleştirebilirsin. Buyurun!
Şimdiye kadar kimsede sıkıntı çıkmadı ama çıkmayacağı anlamına gelmiyor. Sen girdiğin sitelere, tıkladığın linklere, indirdiğin dosyalara dikkat edersen sorun yaşama ihtimalin epey bir azalır. Bilgisayarında devlet sırrı saklamazsan hacker girse bile işine yaramayacağı için uğraşmaz(!). :D
Aga eski Laptopu kurdum işte zaten pek bi düşüncem yok crack indiriyim ediyim falan ama çok istediğim için Mafia 2 crack + Yama indirdim valla buna değer 😄 yazıya razıyım zaten, şu kişiselleştirmede falan yapmam gerek bikaç şey vardı sadece o yüzden etkinleştirmem gerekiyodu ama çokta önemli değil salla gitsin kullanırım ben böyle 😛

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Aga eski Laptopu kurdum işte zaten pek bi düşüncem yok crack indiriyim ediyim falan ama çok istediğim için Mafia 2 crack + Yama indirdim valla buna değer 😄 yazıya razıyım zaten, şu kişiselleştirmede falan yapmam gerek bikaç şey vardı sadece o yüzden etkinleştirmem gerekiyodu ama çokta önemli değil salla gitsin kullanırım ben böyle 😛
O zaman masrafa hiç gerek yok verdiğim linkten etkinleştirin. Bu arada crack kullanmamaya da özen gösterin. :)

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Sıfır sıkıntı ile ücretsiz hiç bir şey yapamazsın. Dertsiz tasasız sıkıntısız olsun istiyorsan mecburen 1000tl vermen gerekiyor.
1000 TL? 70 Lira Oem keyler var neden 1000 TL versin ki adam.

Bu FoRuMdA KoRsAnA DeStEk VeRmİyOrUz 10 GüN bAn
Mesaj otomatik birleştirildi:

CMD'den en mantıklısı.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
1000 TL? 70 Lira Oem keyler var neden 1000 TL versin ki adam.

Bu FoRuMdA KoRsAnA DeStEk VeRmİyOrUz 10 GüN bAn
Mesaj otomatik birleştirildi:

CMD'den en mantıklısı.
Çalıntı bir anahtar alıp insanların hakkına girmek istiyorsan sen bilirsin

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,100
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
popüler konularda olanı uygula sıkıntısız kullanıyoruz biz :D

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Çalıntı bir anahtar alıp insanların hakkına girmek istiyorsan sen bilirsin
Çalıntı değil. Acer vb. markalardan alınan OEM keyler. HP'nin Acer'in pc için 1300 TL ödeyecek hali yok

Top Bottom