Neler Yeni

Ücretsiz Windows problem yatırımı

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
Arkadaşlar yakın zamanda hazır bir sistem almayı düşünüyorum bildiğiniz gibi Ücretsiz Windows kurulup geliyor Ücretsiz Windows Bana hangi problemleri yaratır bir de ben bunu crak yapıp orijinal yapsam kasa garanti kapsamına çıkarmı veya Bi sorun yaratır mı 10 lira veya 50 lira ya satılan keyler güvenilir mi alan oldu mu Ben de almalımıyım

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Arkadaşlar yakın zamanda hazır bir sistem almayı düşünüyorum bildiğiniz gibi Ücretsiz Windows kurulup geliyor Ücretsiz Windows Bana hangi problemleri yaratır bir de ben bunu crak yapıp orijinal yapsam kasa garanti kapsamına çıkarmı veya Bi sorun yaratır mı 10 lira veya 50 lira ya satılan keyler güvenilir mi alan oldu mu Ben de almalımıyım
Tek kısıtlaması sağ altta "Windows'u Etkinleştir." yazar ve arkaplan resmini değiştiremezsin. Onun dışında bir etkisi yok.
OEM key alabilirsiniz.

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek kısıtlaması sağ altta "Windows'u Etkinleştir." yazar ve arkaplan resmini değiştiremezsin. Onun dışında bir etkisi yok.
OEM key alabilirsiniz.
Oem key ne oluyor ve crak yapınca Bi sıkıntı çıkartırmı?

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Ucuz lisans numaralarından alabilirsiniz. Crack kullanmayı çok mu seviyorsunuz?

Rdvangunes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Rıdvan Güneş
oem key alabilirsin bir kaç gün önce aldım 4.5 tl ye sorun olacağını sanmıyorum. İptal edilse bile giden 4.5 tl yenisini alırım :) Orjinal olmamasının da bir zararı yok ama oyunlarda bile sağ altta ''windows sürümünü etkinleştir'' yazısı çıkıp sinir bozuyor. Diğer sonuna gelirsek crack kullanman kasanın garantisini etkilemez.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.

Rdvangunes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Rıdvan Güneş
Ayrıca Crack programı indirmek demek bilgisayarınızı virüslere kendi ellerinizle teslim etmek demek değmez bence :) 2 ay sonra yeniden format atmanız gerekir bir anlamı olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Yusuf Karakaş
Zaten 1000 TL'den daha fazla verilerek alınan windowslar da Microsoft'un sunmuş olduğu iso dosyası ile kuruluyor.Bu bağlamda sadece 1000 tl gibi fiyatları lisans anahtarına veriyorsunuz.OEM key satın alırsanız bir sıkıntı çıkmaz.İyi forumlar :D

Oem alman daha iyi kmspico falan işe yarıyor seneler boyu sorunsuz kullandım ama 20 lira bir şey verip oem ile crack falan uğraşmaman daha mantıklı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Yusuf Karakaş
Oem key ne oluyor ve crak yapınca Bi sıkıntı çıkartırmı?
Asla ama asla crack kullanmayın.Crack kullanmak bile bile bilgisayarına virüs bulaştırmaktır.Dediğimm gibi zaten OEM key kullanmanız da bir sıkıntı yoktur.İyi forumlar :D

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
Asla ama asla crack kullanmayın.Crack kullanmak bile bile bilgisayarına virüs bulaştırmaktır.Dediğimm gibi zaten OEM key kullanmanız da bir sıkıntı yoktur.İyi forumlar :D
Ne güzel açıklamışsın benim çoğu arkadaşım crak kullandığı için sordum ama 2 arkadaş gereksiz yere terledi neyse bilgilendirmeniz için teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Yusuf Karakaş
Ne güzel açıklamışsın benim çoğu arkadaşım crak kullandığı için sordum ama 2 arkadaş gereksiz yere terledi neyse bilgilendirmeniz için teşekkür ederim
Rica ederim.İnsanlara yardım etmek için buradayım.Başka bir sıkıntınız olduğunda beni etiketleyerek konu açabilirsiniz.İyi forumlar :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,126
Üyeler
165,638
Son üye
omerrr_
Top Bottom