Nereden aldın dostumAldım arkadaşlar teşekkürler fh4 ultimate full dlc + fh3 39 TL
Nereden aldın dostumAldım arkadaşlar teşekkürler fh4 ultimate full dlc + fh3 39 TL
özelden yazabilir misin hocamSite ismi veremem hocam maalesef
ben alalı 1 ay oldu internetten forza 4 ultimate aldım 25tl içinde flight simulatör de çıktı şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım ama güvenmemek senin bileceğin işArkadaşlar gamepass hariç ucuz forza horizon 4 nereden bulabilirim bütçem 100tl önerilerinizi bekliyorum
Ben aldım bile hocam yazmıştım yukarıya 38tlye fh3 + fh4 ultimate denk geldiben alalı 1 ay oldu internetten forza 4 ultimate aldım 25tl içinde flight simulatör de çıktı şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım ama güvenmemek senin bileceğin iş
origin hesabı satın alabilirsiniz tabi güvenilir bulduğunuz yerdenArkadaşlar gamepass hariç ucuz forza horizon 4 nereden bulabilirim bütçem 100tl önerilerinizi bekliyorum
hocam nerden aldınız özelden yazar mısın bende almak istiyorumAldım arkadaşlar teşekkürler fh4 ultimate full dlc + fh3 39 TL
Plati veya gamesatisa bakabilirsin. Ama onun yerine gamepass al dah mantıklı.hocam nerden aldınız özelden yazar mısın bende almak istiyorum
hocam game pass var fakat her 30 tl vermek istemiyorumPlati veya gamesatisa bakabilirsin. Ama onun yerine gamepass al dah mantıklı.
O zaman yazdığım iki siteden bakabilirsin.hocam game pass var fakat her 30 TL vermek istemiyorum
Forza horizon 4 steamdada satılmıyor mu duTek yer satıyor sadece microsoft store ordada 260 TL